25 C
București
sâmbătă, iunie 22, 2024

Agribusiness – Se construiește o nouă fabrică ce va prelua lapte de la fermierii români – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Cei doi omeni de afaceri, Carmen și Dumitru Solomonescu, care au construit compania producătoare de lactate ”Lactate Solomonescu”, în satul Miron Costin, comuna Vlăsinești, județul Botoșani, intenționează să mai construiască o fabrică de prelucrare a produselor lactate, de această dată în municipiul Botoșani, în zona Manolești Deal, pe un teren în suprafață de 44.900 mp, pe care sunt proprietari.

Totodată, activitatea fabricii va consta în colectarea și normalizarea laptelui, prelucrarea laptelui și obținerea produselor finite, comercializarea produselor prin diferiți distribuitori, colectarea și epurarea apelor uzate precum și colectarea deșeurilor nepericuloase.

Materia primă utilizată în procesul de fabricație provine de la ferma de creștere vaci de lapte precum și de la diverși crescători de animale, în sistem organizat, capacitatea de prelucrare fiind de 150.000 de litri de lapte pe zi...

Se construiește o nouă fabrică ce a prelua lapte de la fermierii români. Carmen și Dumitru Solomonescu, fondatorii brandului ”Lactatet Solomonescu”, ridică o nouă fabrică in județul Botoșani. Laptele ce va fi prelucrat la noua unitate de procesare a proveni de la crescătorii de animale din zonă.

Crescătorii de vaci din județul Botoșani vor putea să își vândă laptele către o nouă fabrică de lactate. Aceasta urmează să fie construită în municipiul Botoșani de doi oameni de faceri din zonă și va cuprinde un spațiu de producție și clădiri anexe. Obiectivul de investiții se află la acest moment la faza de întocmire a documentației necesare pentru demararea efectivă a lucrărilor, potrivit .

Cei doi omeni de afaceri, Carmen și Dumitru Solomonescu, care au construit compania producătoare de lactate ”Lactate Solomonescu”, în satul Miron Costin, comuna Vlăsinești, județul Botoșani, intenționează să mai construiască o fabrică de prelucrare a produselor lactate, de această dată în municipiul Botoșani, în zona Manolești Deal, pe un teren în suprafață de 44.900 mp, pe care sunt proprietari.

În ședința ordinară de Consiliu Local a fost aprobat proiectul de hotărâre privitor la Planul Urbanistic de Detaliu (PUD) pentru această investiție al cărei beneficiar va fi SC Lacto Solomonescu SRL.

După parcurgerea etapelor de documentație, terenul va fi eliberat de construcțiile existente care vor fi desființate, respectiv o cabină de poartă și depozite chimicale sau de materiale.

„Se propune realizarea unei fabrici de procesare a laptelui care va cuprinde un spațiu de producție și clădiri anexe adiacente spațiului de producție, necesare pentru activitățile conexe ale fabricii”, se arată în documentația de investiție.

Capacitatea fabricii de lapte: 150.000 de litri pe zi

Conform planurilor de construcție, pavilionul unde va funcționa fabrica de producție va avea și spații administrative pentru birourile personalului. Totodată, activitatea fabricii va consta în colectarea și normalizarea laptelui, prelucrarea laptelui și obținerea produselor finite, comercializarea produselor prin diferiți distribuitori, colectarea și epurarea apelor uzate precum și colectarea deșeurilor nepericuloase.

Materia primă utilizată în procesul de fabricație provine de la ferma de creștere vaci de lapte precum și de la diverși crescători de animale, în sistem organizat, capacitatea de prelucrare fiind de 150.000 de litri de lapte pe zi.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (agrointel.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!