30.3 C
București
luni, iulie 22, 2024

Analize și Trenduri – FOTO. CNAIR: Două noi spaţii de servicii moderne s-au deschis pe autostrada A1 – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Două noi spaţii de servicii moderne s-au deschis pe autostrada A1.

Două noi spaţii de servicii moderne sunt deschise începând de sâmbătă pe Autostrada A1, pe tronsonul Timişoara-Lugoj, în zona localităţii Recaş, a anunţat directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol.

Foto: Facebook / Cristian PistolDouă noi spaţii de servicii moderne s-au deschis pe autostrada A1.

Două noi spaţii de servicii moderne sunt deschise începând de sâmbătă pe Autostrada A1, pe tronsonul Timişoara-Lugoj, în zona localităţii Recaş, a anunţat directorul general al Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, Cristian Pistol.

„Acestea reprezintă rezultate concrete ale Strategiei pentru dotarea, operarea şi întreţinerea acestor spaţii de pe reţeaua rutieră de mare viteză din România. Cele două spaţii de servicii sunt amplasate pe tronsonul Timişoara – Lugoj, km. 481+646 (stânga şi dreapta), în zona localităţii Recaş şi au o serie de dotări adaptate cerinţelor moderne”, a scris directorul CNAIR, Cristian Pistol.

Cele două spaţii de servicii au 192 de locuri de parcare pentru autoturisme (96 pe Calea 1 şi 96 pe Calea 2), opt locuri de parcare pentru autoturismele deţinute de persoane cu dizabilităţi (4 pe Calea 1 şi 4 pe Calea 2), 60 de locuri de parcare pentru camioane (30 locuri pe Calea 1 şi 30 locuri pe Calea 2), patru locuri de parcare pentru autocare (2 locuri pe Calea 1 şi 2 locuri pe Calea 2), două zone dotate cu aspirator, fiecare având câte două locuri pe fiecare cale, opt locuri pentru încărcarea vehiculelor electrice (4 locuri pe Calea 1 şi 4 locuri pe Calea 2), două staţii pentru carburanţi (câte una pe fiecare sens de mers), două staţii pentru alimentarea cu GPL (câte una pe fiecare sens de mers), două spaţii comerciale (câte unul pe fiecare sens de mers), două zone tip Snack bar (câte unul pe fiecare sens de mers) şi două zone cu toalete publice (câte una pe fiecare sens de mers).

„Aceste spaţii de servicii au fost modernizate în baza contractului de concesiune încheiat între CNAIR SA şi Rompetrol Downstream SRL. CNAIR continuă aplicarea acestei strategii, iar în perioada următoare vor mai fi deschise alte spaţii de servicii cu dotări asemănătoare”, a subliniat Cristian Pistol, potrivit Agerpres.

Editor : Liviu Cojan

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.digi24.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!