34.7 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024

Energie – FOTO Mesaj al PPC (fostul Enel) către clienții din România privind programul imediat – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Grupul grec PPC, care a preluat afacerile Enel din România, anunță că magazinele din municipiul București și din județele Giurgiu și Ilfov vor fi închise luni, 24 iunie 2024, zi liberă legală.

Serviciul de call center va fi disponibil în data de 24 iunie numai pentru informații în sistem automat, precum transmiterea indexului, detalii despre factură și sold.

Anterior, PPC a anunțat că magazinul PPC Energie Muntenia care funcționa la adresa Șoseaua Pantelimon nr.253, București, este relocat în Galeriile Titan (spațiul comercial E0/07), strada Liviu Rebreanu, nr.

Grupul grec PPC, care a preluat afacerile Enel din România, anunță că magazinele din municipiul București și din județele Giurgiu și Ilfov vor fi închise luni, 24 iunie 2024, zi liberă legală. Excepție face magazinul situat în Galeriile Titan din București, care va avea program în intervalul 09.00-20.00.

Evenimente

25 iunie – Medika TV – Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie – Maraton Profit News TV – Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie – Maraton Medika TV – Sanatatea Aparatului Urinar

Serviciul de call center va fi disponibil în data de 24 iunie numai pentru informații în sistem automat, precum transmiterea indexului, detalii despre factură și sold.

În celelalte zile, magazinele PPC Energie Muntenia vor funcționa după programul obișnuit. 

Anterior, PPC a anunțat că magazinul PPC Energie Muntenia care funcționa la adresa Șoseaua Pantelimon nr.253, București, este relocat în Galeriile Titan (spațiul comercial E0/07), strada Liviu Rebreanu, nr. 6 A,  sector 3.  

În centrul de relații cu clienții pot fi efectuate și plăți la automatul de tip self-pay.

FOTO Mesaj al PPC (fostul Enel) către clienții din România privind programul imediat

Anterior a fost anunțat că site-ul enel.ro și aplicația MyEnel vor deveni indisponibile începând cu 9 aprilie, ca urmare a pregătirii trecerii la noul site și la noua aplicație mobilă.

Începând cu 10 aprilie, cei care accesează vechiul site sunt redirecționați către www.ppcenergy.ro. De asemenea, începând cu
10 aprilie, clienții vor putea accesa noua aplicație web myPPC la adresa myppc.ppcenergy.ro, iar utilizatorii de sisteme de operare Android și iOS vor putea descărca noua aplicație myPPC în zilele următoare.

În plus, de la aceeași dată, noile adrese de e-mail pentru clienți sunt contact-energiemuntenia@ppcgroup.com, pentru clienții PPC Energie Muntenia, respectiv contact-energie@ppcgroup.com, pentru clienții PPC Energie.

Numărul de telefon al serviciului de relații cu clienții rămâne neschimbat. Astfel, pentru a intra în contact cu un consultant PPC Energie Muntenia sau PPC Energie, clienții pot suna la 021.9977 (număr cu tarif normal, apelabil din România și străinătate) în intervalul
8:00 – 20:00, de luni până vineri.

Le fel ca până acum, plățile se vor putea efectua online, prin direct debit sau transfer bancar. Pentru clienții care preferă plata numerar, există automate de plată de tip self-pay, amplasate în magazinele PPC Energie din București și zece județe (Arad, Caraș-Severin, Călărași, Constanța, Giurgiu, Hunedoara, Ialomița, Ilfov, Timiș și Tulcea), precum și în rețelele de magazine Profi, Auchan, Mega Image, Carrefour, Kaufland și în alte magazine alimentare.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!