19.9 C
București
luni, iunie 17, 2024

Energie – Karoly Borbely, CEO Hidroelectrica, vorbește despre proiectele și investițiile companiei la evenimentul News.ro “Energy Road – Energie la tine acasă” – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

CEO Hidroelectrica, Karoly Borbely, va participa, luni, 20 mai, la evenimentul televizat News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”, ediția a VI-a, la care va vorbi despre proiectele și investițiile companiei.

20 mai - Eveniment News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”.

De altfel, mărirea și diversificarea capacităților de producție a energiei, investițiile companiilor și principalele trenduri care duc la modificarea mixului energetic, cu accent pe energia curată sunt printre subiectele dezbătute la evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă” – ediția a VI-a.

CEO Hidroelectrica, Karoly Borbely, va participa, luni, 20 mai, la evenimentul televizat News.ro “Energy Road – Energie la tine acasă”, ediția a VI-a, la care va vorbi despre proiectele și investițiile companiei.

Evenimente

20 mai – Eveniment News.ro “Energy Road – Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai – Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie – Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie – Maratonul Energiei
13 iunie – Eveniment Profit: Piața de Capital.forum – Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast

Subiectele pe care Karoly Borbely le va aborda sunt: Parteneriatul cu MASDAR (Emiratele Arabe Unite) pentru dezvoltarea de proiecte verzi, achiziția Uzinei Constructoare de Mașini Reșița (UCMR) și planurile cu această companie, investițiile aflate în derulare și rezultatele companiei pe trimestrul unu.

De altfel, mărirea și diversificarea capacităților de producție a energiei, investițiile companiilor și principalele trenduri care duc la modificarea mixului energetic, cu accent pe energia curată sunt printre subiectele dezbătute la evenimentul News.ro “Energy Road – Energie la tine acasă” – ediția a VI-a.

Ceilalți speakeri la eveniment sunt: Pavel Casian Nițulescu – Secretar de Stat în Ministerul Energiei, George Niculescu – Președinte, Autoritatea Națională de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), Cosmin Ghiță – CEO, Nuclearelectrica, Răzvan Popescu – CEO, Romgaz, Cristian Secoșan – Director General, Delgaz Grid, Daniel Apostol – Director General, Federația Patronală Petrol și Gaze (FPPG), Laurențiu Urluescu – Președinte, Asociația Furnizorilor de Energie din România (AFEER), Silvia Vlăsceanu – Director Executiv, Asociația Producătorilor de Energie Electrică (HENRO), Liviu Gavrilă – Vicepreședinte, Asociația Română pentru Energie Eoliană (RWEA), Radu Dudău – Director, Energy Policy Group (EPG), Dumitru Chisăliță – Președinte, Asociația Energia Inteligentă (AEI), Raluca Covrig – Director Afaceri Publice & Comunicare, Federația Patronală Petrol și Gaze (FPPG) și Cristi Secrieru – Partener, AS & Partners.

“Energy Road – Energie la tine acasă” este un eveniment premium tradițional al News.ro, aflat la a șasea ediție, organizat în contextul politicii energetice europene, care își propune să urmărească drumul energiei de la producător la tine acasă, cu jaloanele ținând de deciziile autorităților și ale companiilor care activează pe piață, scopul fiind înțelegerea mai bună a domeniului și conturarea unor soluții de viitor.

Domeniul energetic din România este complex, cu companii puternice, atât de stat, cât și private, ceea ce a complicat elaborarea unei viziuni pe termen lung. Companiile din domeniu au făcut investiții, dar se dezvoltă după propriile strategii și de multe ori sunt afectate de schimbările politice și legislative, de crize, precum și de decizii administrative cu efecte asupra pieței energiei. În plus, deciziile luate la nivelul Uniunii Europene (Green Deal) ridică noi provocări României în obiectivul de a-și asigura securitatea energetică, plătind astfel prețul întârzierii reformelor și investițiilor. De aceea, drumul energiei trebuie analizat în concordanță cu noua conjunctură internă și internațională, iar evenimentul News.ro își propune actualizarea informațiilor, stimularea dezbaterilor și aducerea energiei la tine acasă în primul rând din punct de vedere informativ.

Evenimentul este organizat de Agenția de presă News.ro, cu sprijinul Team Innovation Media și Agenției de PR și comunicare Plurivox și are ca parteneri FPPG, Delgaz Grid, Romgaz, AS & Partners, Hidroelectrica, Premier Energy.

Mai multe detalii în privința subiectelor abordate și a speakerilor la: https://evenimente.news.ro/eveniment-news-ro-energy-road-energie-la-tine-acasa-editia-a-vi-a-21559399

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!