FacebookTwitterLinkedIn

Peste 150 de brand-uri și-au anunțat prezența la cel mai mare târg de energii regenerabile și protecția mediului din România – GREEN ENERGY EXPO & ROMENVIROTEC – ce va avea loc în perioada 11-13 aprilie 2024, în Pavilionul B2 din Complexul Expozițional Romexpo.

Expozanți de top din țară și din străinătate vor prezenta cele mai noi și inovative produse, echipamente și soluții pentru producția de energii regenerabile și al managementului deșeurilor.

Târgul este organizat de Euroexpo și Romexpo în parteneriat cu Ministerul Mediului Apelor și Pădurilor, Asociația Română de Mediu, Universitatea Ecologică din București și se va constitui în cel mai mare HUB de inovații tehnologice pentru producția de energii regenerabile și pentru managementul deșeurilor.

Firmele expozante comercializează tehnologii pentru producția de energii regenerabile de toate tipurile: solar, vânt, termal, biogaz și pentru protecția mediului, sector în cadrul căruia managementul deșeurilor ocupă un loc central. La târg și-au anunțat participarea peste 150 de brand-uri din domeniul energetic și din domeniul protecției mediului.

Pe întreaga perioadă a evenimentului, tehnologiile firmelor expozante vor fi prezentate atât în Pavilionul B2, cât și pe perimetrul exterior în zona DEMO AREA și vor oferi soluții specialiștilor și tuturor vizitatorilor. 

GREEN ENERGY EXPO&ROMENVIROTEC va găzdui Forumul Internațional de Mediu și Energie, eveniment organizat împreună cu revista Infomediu Europa, în parteneriat cu Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor, la care vor participa reputați speakeri internaționali, autorități și liderii industriei de energii regenerabile și protecției mediului. La forum vor lua cuvântul Mircea Fechet – Ministrul Mediului, Apelor și Pădurilor, Mihaela Frăsineanu – Consilier de Stat la Cancelaria Prim-Ministrului, directori din Ministerul Mediului și Ministerul Energiei, Monika Romenska – Regulatory & Public Affairs Manager – Extended Producer Responsibility Aliance (EXPRA), Francesco Lembo – Deputy Secretary General – Association of Cities and Regions for Sustainable Resource Management (ACR+). Organizatorii forumului își propun să faciliteze dialogul și schimbul de idei pentru a contribui la dezvoltarea unui viitor mai verde și mai durabil. 

Târgul se adresează atât specialiștilor din domeniu, dar și altor persoane interesate direct de implementarea de soluții din zona de energii regenerabile și protecția mediului în propriile spații. Sunt așteptați reprezentați ai autorităților locale, specialiștii din energie verde și în gestionarea deșeurilor, investitori, bănci și fonduri de investiții, operatori de proiecte de energie regenerabilă, dezvoltatori imobiliari, arhitecți, constructori, antreprenori și start-up-uri care doresc să deschidă o afacere în domeniile energie regenerabile, protecția mediului și managementul deșeurilor.

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania.