12.8 C
București
luni, mai 27, 2024

Fonduri Europene – Fonduri europene pentru achiziția de utilaje – AFIR a publicat a doua versiune a Ghidului – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: General

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Direcția Generală Dezvoltare Rurală – Autoritate de Management pentru PNDR, a lansat în dezbatere publică cea de a doua variantă consultativă a Ghidului solicitantului pentru submăsura 4.1 ”Investiţii în exploataţii agricole”, componenta 4.1.1 „Achiziții de utilaje agricole”, conform unui anunț oficial.

Potrivit AFIR, cei interesați de finanțarea alocată prin submăsura 4.1 ”Investiţii în exploataţii agricole”, componenta 4.1.1 pot transmite opinii sau observații pe o perioadă de 10 zile de la data publicării ghidului în dezbatere publică, adică astăzi, vineri – 19 aprilie.

”Este o oportunitate extraordinară pentru voi să vă implicați și să vă exprimați opiniile! Perioada de consultare publică este de 10 zile, începând cu data publicării, 19 aprilie.

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Direcția Generală Dezvoltare Rurală – Autoritate de Management pentru PNDR, a lansat în dezbatere publică cea de a doua variantă consultativă a Ghidului solicitantului pentru submăsura 4.1 ”Investiţii în exploataţii agricole”, componenta 4.1.1 „Achiziții de utilaje agricole”, conform unui anunț oficial. Perioada de consultare publică este de 10 zile, începând cu data publicării pe site.

Pe site-ul Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) s-a lansat astăzi, vineri – 19 aprilie în consultare a doua versiune a pentru submăsura 4.1 ”Investiţii în exploataţii agricole”, componenta 4.1.1.  Cei interesați vor avea la dispoziție 10 zile  să își exprime opiniile pe care le pot trimite la adresa de e-mail consultare@afir.ro.

AFIR a lansat în consultare a doua versiune a Ghidului Solicitantului pentru submăsura 4.1 ”Investiţii în exploataţii agricole”, componenta 4.1.1

Ghidul Solicitantului pentru submăsura 4.1 ”Investiţii în exploataţii agricole”, componenta 4.1.1, în dezbatere publică

Potrivit AFIR, cei interesați de finanțarea alocată prin submăsura 4.1 ”Investiţii în exploataţii agricole”, componenta 4.1.1 pot transmite opinii sau observații pe o perioadă de 10 zile de la data publicării ghidului în dezbatere publică, adică astăzi, vineri – 19 aprilie.

”Este o oportunitate extraordinară pentru voi să vă implicați și să vă exprimați opiniile! Perioada de consultare publică este de 10 zile, începând cu data publicării, 19 aprilie.  Vă invităm să accesați pagina principală a site-ului AFIR pentru a avea acces la ghid și pentru a vă face vocea auzită în acest proces important: . Contribuțiile voastre sunt valoroase și ne ajută să creăm un ghid care să răspundă nevoilor voastre și să faciliteze investițiile în exploatațiile agricole. Haideți să lucrăm împreună pentru un viitor mai bun pentru agricultura noastră”, este informarea publicată de AFIR pe pagina de Facebook a agenției.

Beneficiarii interesați au la dispoziție 10 zile să transmită observații

Observațiile și propunerile de clarificări se pot transmite, doar pe perioada alocată consultării publice, după ce AFIR publică în cadrul paginii Dezbatere publică documentele supuse analizei. Observațiile și propunerile transmise debeneficiari  vor fi înaintate departamentelor de specialitate din cadrul AFIR pentru a fi analizate și pentru a fi stabilită oportunitatea includerii și detalierii în pachetul procedural aferent domeniului dumneavoastră de interes.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (agrointel.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!