30 C
București
duminică, iulie 21, 2024

Fonduri Europene – Marcel Ciolacu tranșează problema închiderii supermarketurilor în weekend: „Nu este oportun” – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a anunțat astăzi, joi – 26 martie, la începutul ședinței de Guvern, că ideea închiderii supermarketurilor în weekend nu poate fi aplicată, în urma reacției negative a opiniei publice.

Unul dintre subiectele controversate discutate de români în ultima perioadă este propunerea de închidere a supermarketurilor în weekend, după ora 13:00.

La rândul lui, premierul Marcel Ciolacu a anunțat astăzi, joi – 28 martie, decizia finală privind închiderea supermarketurilor în zilele libere ale săptămânii.

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a anunțat astăzi, joi – 26 martie, la începutul ședinței de Guvern, că ideea închiderii supermarketurilor în weekend nu poate fi aplicată, în urma reacției negative a opiniei publice. Acesta a spus că schimbarea programului magazinelor la final de săptămână nu este oportună.

Propunerea privind stabilirea unui program scurt pentru marile lanțuri de retail în weekend, respinsă de Guvern. Marcel Ciolacu a spus că, luând în considerare opinia publică, propunerea micilor producători din agricultură și a patronilor de magazine privind închiderea supermarketurilor în weekend nu poate fi acceptată, potrivit .

Supermarketurile nu vor fi închise în weekend (foto: Adevărul)

Propunerea închiderii supermarketurilor în weekend, respinsă de conducerea Guvernului

Unul dintre subiectele controversate discutate de români în ultima perioadă este propunerea de închidere a supermarketurilor în weekend, după ora 13:00. Micii producători și proprietari de magazine s-au plâns, recent, că le scad semnificativ vânzările în cele două zile în care românii cumpără mai mult din supermarketuri, unde oferta de produse este mai largă.

Citește și:

Ministrul Agriculturii, Florin Barbu, a declarat că românii nu pot fi forțați să facă cumpărături numai în anumite locuri

La rândul lui, premierul Marcel Ciolacu a anunțat astăzi, joi – 28 martie, decizia finală privind închiderea supermarketurilor în zilele libere ale săptămânii.

Citește și:

„În încheiere, vreau să închid un subiect care a provocat dezbatere publică, cel legat de programul magazinelor la sfârșit de săptămână. Din semnalele primite din rândul societății, rezultă clar că nu este oportun ca magazinele să fie închise în weekend! Au închis alții piețele în pandemie și au pus orar la magazine, nu mai suntem în etapa aceea”, a anunțat premierul Ciolacu.

Propunerea, venită din partea micilor producători locali, ar fi contribuit, potrivit acestora, la creșterea vânzărilor din piețe, aprozare și magazinele mici, de cartier.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (agrointel.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!