17.2 C
București
luni, mai 29, 2023

Fonduri Europene – Proiectele de finanțare pentru zona montană vor fi depuse prin sistemul informatic AFIR – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

AFIR a anunțat ieri, vineri – 31 martie că a încheiat un protocol de colaborare cu Agenția Națională a Zonei Montane (ANZM) prin care se stabilește implicarea experților Agenției pentru realizarea depunerii on-line a proiectelor gestionate de ANZM...

”Părțile semnatare ale acestui acord vor organiza evenimente de informare atât în format on-line (videoconferințe), precum și în format fizic (întâlniri și workshop-uri tehnice) și alte acțiuni specifice pentru a facilita schimbul de experiență și de bune practici”...

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a anunțat oficial că proiectele pe care fermierii și crescătorii de animale le vor depune pentru accesarea subvențiilor pentru dezvoltarea zonei montane, se vor derula prin sistemul informatic gestionat de agenție. Decizia funcționează în baza unui protocol încheiat de AFIR cu Agenția Națională a Zonei Montane (ANZM).

AFIR a anunțat ieri, vineri – 31 martie că a încheiat un protocol de colaborare cu Agenția Națională a Zonei Montane (ANZM) prin care se stabilește implicarea experților Agenției pentru realizarea depunerii on-line a proiectelor gestionate de ANZM, prin intermediul sistemului informatic gestionat de AFIR.

Protocolul între AFIR și ANZM, valabil un an

Acordul încheiat de către AFIR cu ANZM este valabil un an și se poate prelungi cu încă unul, dacă niciuna dintre părți nu solicită încetarea acestuia.

”Expertiza AFIR în domeniul dezvoltării de soluții informatice a atins un nivel ridicat de performanță în ultimii ani, iar experiența dobândită ne permite să acționăm și ca dezvoltatori de soluții tehnice pentru a sprijini instituțiile partenere în eficientizarea actului administrativ. Este în mare parte meritul colectivului IT de la nivelul Agenției, cărora le mulțumesc pentru implicare. Ne onorează faptul că am putut oferi cunoștințele noastre în vederea implementării și dezvoltării procesului de accesare a fondurilor oferite de ANZM”, a spus George Chiriță, directorul general al AFIR.

Agricultură în zona montană

Cum va funcționa protocolul de colaborare încheiat între AFIR și ANZM

Potrivit detaliilor oferit de AFIR, agenția va sprijini în continuare dezvoltarea sistemului informatic al ANZM prin realizarea unui sistem funcțional integrat de date, a unui sistem de monitorizare a proiectelor finanțate de ANZM.

De asemenea, având la bază experiența AFIR, Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale dorește implementarea la nivelul ANZM a modelului Business Process Management (BPM) care reprezintă practica proiectării, executării, monitorizării și optimizării proceselor de afaceri.

”Părțile semnatare ale acestui acord vor organiza evenimente de informare atât în format on-line (videoconferințe), precum și în format fizic (întâlniri și workshop-uri tehnice) și alte acțiuni specifice pentru a facilita schimbul de experiență și de bune practici”, mai precizează agenția care gestionează fondurile europene pentru fermieri.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (agrointel.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!