28.1 C
București
joi, iunie 20, 2024

HoReCa – Prima cursă aeriană directă România-SUA a aterizat la New York, după 20 de ani – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Prima cursă aeriană directă România-SUA, efectuată de compania aeriană HiSky, a aterizat la New York după 20 de ani.

13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a.

17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale.

Prima cursă aeriană directă România-SUA, efectuată de compania aeriană HiSky, a aterizat la New York după 20 de ani.

Ambasadorul României în Statele Unite Andrei Muraru i-a întâmpinat pe români sosiți cu această cursă.

Evenimente

12 iunie – Profit News TV – Maraton Energie. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie – Eveniment Profit.ro – Piața de Capital.forum – Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Evergent Investments, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie – Eveniment Profit.ro – Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie – Medika TV – Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed

În data de 7 iunie 2024, compania aeriană HiSky a efectuat, după mai bine de două decenii, primul zbor direct pe ruta București-New York. La ora locală 11.52, aeronava a aterizat pe aeroportul internațional John F. Kennedy din New York, după o călătorie neîntreruptă de aproximativ 10 ore. Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, Andrei Muraru, a participat, alături de Simona Florea, Consulul General al României la New York la întâmpinarea pasagerilor și a echipajului. Aeronava l-a avut la manșă chiar pe directorul general al companiei, Iulian Scorpan, pilot comandant, cu o experiență de peste 20 de ani, care a primit din partea ambasadei o diplomă inaugurală a noii curse transatlantice. Primii pasageri sosiți pe pământ american au fost felicitați de autoritățile aeroportuare și de reprezentanții diplomatici ai României, după ce aeronava a fost întâmpinată cu ritualul aeronautic, fiind stropită cu tunuri de apă, pe platforma aeroportului”, a transmis ambasada României în SUA.

Prima cursă aeriană directă România-SUA a aterizat la New York, după 20 de ani

Ambasadorul Andrei Muraru a spus că ”reluarea zborurilor fără escală este un pas semnificativ pentru apropierea românilor și americanilor, contribuind totodată la impulsionarea turismului, atragerea investițiilor americane și, nu în ultimul rând, la creșterea comerțului bilateral”.

”Sunt deosebit de bucuros să fiu prezent astăzi, la aterizarea, pe pământ american, a primei curse directe dintre România și SUA, operată de o companie românească, după o pauză de aproape 21 de ani. Reluarea zborurilor fără escală este un pas semnificativ pentru apropierea românilor și americanilor, contribuind totodată la impulsionarea turismului, atragerea investițiilor americane și, nu în ultimul rând, la creșterea comerțului bilateral. Sunt convins că, odată ce românii vor putea călători fără vize în Statele Unite, această cursă directă – doar 10 ore între cele doua țări – le va oferi un motiv în plus de a reveni în America! Așadar, această zi reprezintă o altă cărămidă la solida fundație care este prietenia dintre România și Statele Unite”, a afirmat Muraru.

Cursa de vineri a inaugurat seria zborurilor directe dintre România și Statele Unite ale Americii, pe ruta București-New York.

Cursele aeriene sunt efectuate cu patru frecvențe pe săptămână, cu plecare din România în fiecare zi de luni, miercuri, vineri și sâmbătă, și retur, potrivit informațiilor furnizate de compania aeriană.

În luna decembrie a anului trecut, compania HiSky a primit, din partea Departamentul Transporturilor din SUA, autorizarea de a efectua zboruri regulate către Statele Unite ale Americii.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!