FacebookTwitterLinkedIn

CBRE a devenit administratorul clădirii de birouri U-Center 1 – dezvoltată de Forte Partners și deținută în prezent de Pavăl Holding, vehiculul de investiţii financiare al familiei Pavăl de la Dedeman. – și va gestiona toate aspectele proprietății în relația cu chiriașii, subcontractorii și cu autoritățile.

Clădirea de birouri U-Center 1 (31.000 mp GLA), aflată la prima fază de dezvoltare dintr-un amplu proiect imobiliar, este prima din România care a primit certificarea internațională WELL CORE, la nivel Platinum.

„Am privilegiul de a fi preluat responsabilitatea pentru administrarea clădirii de birouri U-Center 1. Abordarea noastră este una ancorată în ospitalitate, cu o viziune clară de a asigura un nivel de servicii asemănător unei “experiențe hoteliere de 5 stele”. Obiectivul meu este simplu, dar fundamental: să mențin relațiile cu companiile chiriașe și cu angajații acestora la un nivel de excelență foarte ridicat. Nevoile și confortul acestora se află în centrul mandatului nostru.”, a adăugat Răzvan Stoica, Account Director PM Offices, CBRE România.

Departamentul de Property Management al CBRE România are în managementul său un total de 1,2 milioane mp de spații, atât de office, ce include 38 de clădiri de birouri, cât și de retail și rezidențial premium. 

„Valoarea unui property manager se vede mai ales în cazul clădirilor aflate la extreme – fie cele de generație mai veche, dar cu provocări diverse care ne solicită experiența, fie cele recent dezvoltate, care dispun de cele mai noi soluții de tehnologie, de proiectare și construcție cum este cazul U-Center 1, care ne fac să fim mereu creativi și inovatori pentru a reuși să optimizăm chiar și acolo unde deja există eficiență. Dacă ne concentrăm exclusiv pe segmentul de clădiri de birouri din Romania, între 18% și 23% din totalul costului de administrare este generat de consumul de utilități. Acest lucru duce la nevoia de a identifica în primul rând acele îmbunătățiri care pot fi implementate astăzi. Pavăl Holding are o viziune foarte clară asupra fiecărui imobil din portofoliul companiei, iar acest lucru facilitează o colaborare excelentă”, explică Valeriu Toma, Head of Property Management, CBRE România.