0.2 C
București
joi, martie 30, 2023

Imobiliare – Afaceri de aproape 1 milion de euro din servicii de urmărire a comportării în timp a construcțiilor – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Sixense România, companie specializată în soluții de monitorizare a comportării construcțiilor în timp, a încheiat anul 2022 cu afaceri totale de aproximativ 950.000 de euro, în creștere cu 78% față de anul anterior.

Creșterea cifrei de afaceri a companiei, ce oferă servicii de nișă cu o importantă componentă digitală în industria de construcții din România, s-a produs în condiții de profitabilitate.

Unul dintre factorii care au dus la creșterea business-ului Sixense România în 2022 a fost implicarea mai mare în proiecte publice.

Sixense România, companie specializată în soluții de monitorizare a comportării construcțiilor în timp, a încheiat anul 2022 cu afaceri totale de aproximativ 950.000 de euro, în creștere cu 78% față de anul anterior. Creșterea cifrei de afaceri a companiei, ce oferă servicii de nișă cu o importantă componentă digitală în industria de construcții din România, s-a produs în condiții de profitabilitate.

Unul dintre factorii care au dus la creșterea business-ului Sixense România în 2022 a fost implicarea mai mare în proiecte publice. Aproximativ 60% din cifra de afaceri a companiei anul trecut a provenit din servicii oferite în proiecte de infrastructură de transport, unde Sixense România monitorizează atât proiecte de autostradă, cât și poduri. Proiecte cum ar fi: Lot 3 Autostrada Lugoj-Deva, Podul nou Agigea, Pod Ulmeni sau Stadionul Național de Rugby Arcul de Triumf sunt câteva dintre cele mai reprezentative din portofoliul curent al companiei, din categoria de infrastructură.

De asemenea, un alt aspect care a contribuit la creșterea cifrei de afaceri a fost extinderea echipei și a activității la nivel național. În prezent, compania poate deservi nevoi ale gestionarilor de infrastructură sau ale dezvoltatorilor și investitorilor privați atât în București, cât și în zona de vest și de nord a țării (Cluj și Iași).

„Chiar dacă anul 2022 a fost unul cu multe provocări în industria construcțiilor, interesul pentru serviciile de urmărire în timp a construcțiilor a crescut foarte mult. De asemenea, remarc și deschiderea față de utilizarea de soluții digitale în acest sens și față de monitorizarea construcțiilor pe toată durata de viață, nu doar în etapa de execuție”, a declarat Mariana Garștea, Director General Sixense România.

Pentru anul 2023, compania își propune păstrarea ritmului de creștere, concomitent cu dezvoltarea business-ului prin digitalizarea proceselor operaționale, investiții în echipamente de monitorizare geotehnică și structurală și, nu în ultimul rând, pregătirea continuă a echipei sale de specialiști.
 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!