FacebookTwitterLinkedIn

Affidea România, parte a grupului european Affidea, a investit 3 milioane de euro în cea mai mare clinică a sa, din cadrul rețelei naționale pe care o deține. Amplasată în proiectul office Sema Park din zona Semănătoarea, în vestul Capitalei, clinica Affidea acoperă 1.000 mp și oferă servicii medicale integrate, de la consultații de specialitate, servicii de imagistică, la analize de laborator și un centru modern de fizio și kinetoterapie. Tranzacția a fost intermediată de Knight Frank România.

Peste jumătate din valoarea investiției a fost reprezentată de echipamente medicale de ultimă generație, potrivit informațiilor furnizate de Răzvan Predica, Country Manager al Affidea România și Ungaria

În plus, el a precizat că fiecare dintre serviciile specialităților medicale prezente în cadrul acestei noi clinici va fi accesibilă oricărei categorii de public, “atât decontate prin CAS, cât și în regim privat”. 

“Affidea Sema este cea mai nouă clinică din cele 46 pe care Affidea România le deține la nivel național, fiind dotată cu echipamente medicale ultraperformante, în care componenta de inteligență artificială (AI) poziționează investigațiile imagistice la un nivel nemaiîntâlnit până în prezent”, declară Răzvan Predica. 

În cadrul noii clinici, pacienții vor avea acces la servicii medicale integrate, începând cu medicina de familie, consultații la 17 specialități medicale, un departament de excelență în ortopedie, investigații imagistice și osteodensitometrie, analize de laborator și proceduri fizio și kineto, inclusiv terapie cu ultrasunete, magnetoterapie, terapie laser etc. 

Affidea România are 46 de clinici în 26 de orașe, iar sub umbrela sa sunt prezente și clinicile Hiperdia, Sanmed, Phoenix, Medsan și ExMed.