FacebookTwitterLinkedIn

Proprietarul și dezvoltatorul imobiliar AFI Europe România a semnat un nou contract de închiriere cu aSpace Coworking & Serviced Offices pentru un spațiu în clădirea AFI Park 1, parte din complexul AFI Park 1-5. Noul spațiu de birouri închiriat de aSpace are o suprafață de aproximativ 1.100 mp și poate include până la 40 de birouri individuale, de diferite dimensiuni. 

AFI Park 1-5 este un complex de birouri care înglobează 70.000 mp GLA, situat lângă centrul comercial AFI Cotroceni. AFI Europe România și aSpace Coworking & Serviced Offices au mai semnat un contract de închiriere în toamna anului trecut, pentru 750 mp în clădirea AFI Lakeview, din zona Centru-Nord a Bucureștiului. 

„Această extindere se aliniază cu planul nostru de dezvoltare, mai exact cu obiectivul de a ajunge la șapt locații până la finalul acestui an și la 10 locații până la finalul anului viitor”, declară Bogdan Mariniuc, Managing Director aSpace Coworking and Serviced Offices.

AFI Europe România administrează proiecte de business cu suprafețe totale de aproximativ 300.000 mp închiriabili și spații de retail de aproximativ 170.000 mp închiriabili. În 2020, compania a finalizat primul său proiect rezidențial pe piața locală – primul stadiu al AFI City Bucureștii Noi, care include 190 de apartamente.

În 2022, compania a inaugurat AFI Tech Park 2, a doua fază a parcului de business în trei stadii, situat pe bulevardul Progresului, precum și o galerie comercială, AFI City Bucureștii Noi. În 2021, AFI Europe România a achiziționat două terenuri în Pipera pentru dezvoltarea unei noi divizii de business, Residential to Rent, formată din trei turnuri rezidențiale și un număr total de 450 de apartamente, iar anul acesta, compania va inaugura primul parc de retail, AFI Arad, dar și noi extinderi ale proiectelor de birouri și rezidențiale de închiriat în București.  

AFI Europe face parte din AFI Properties și gestionează în România centrul comercial AFI Cotroceni, AFI Ploiești, AFI Brașov și AFI City. În sectorul de birouri, compania deține un portofoliu de șapte parcuri de business de clasa A (AFI Park 1-5, AFI Tech Park, AFI Park Brașov, AFI Lakeview, AFI Park Floreasca, AFI Victoriei Plaza, AFI Park Timișoara).