FacebookTwitterLinkedIn

Ana Hotels, compania care deține hotelul Europa și centrul de sănătate Ana Health Spa din Eforie Nord, va intra într-un proces de renovare, începând cu luna mai 2024. Valoarea investiției va depăși 10 milioane de euro, anunță proprietarul George Copos.

Omul de afaceri a început, de câțiva ani, un proces de modernizare a unităților de cazare din portofoliul propriu. După ce, pe perioada pandemiei, hotelul Athénée Palace din București a fost închis și a intrat într-un proces de restaurare și rebranding, în urma unei investiții de peste 40 de milioane de euro, a venit rândul hotelului Europa de la malul Mării Negre să beneficieze de renovări.

“Valoarea totală a investiției depășește 10 milioane de euro, semn că ne concentrăm cu toată seriozitatea și dedicarea asupra misiunii noastre de a vă oferi servicii de cea mai înaltă calitate. Renovarea va acoperi atât aspecte estetice, cât și funcționale și va viza o varietate de dotări ale  hotelului, de la spațiile de cazare și restaurante, până la zonele de relaxare și spa, punându-se accent pe crearea unei destinații prietenoase cu mediul și eficientă energetic”, a declarat George Copos, proprietarul Ana Hotels.

Ana Hotels „Europa” are o capacitate de 221 camere, un restaurant de 400 de locuri, centru de conferințe, piscină interioară cu apă din Lacul Techirghiol, piscină exterioară și centru SPA cu terapii cu nămol și apă sărată și tratamente de wellness, înfrumusețare și relaxare.

Grupul hotelier românesc deține și operează hotelurile „InterContinental Athénée Palace Bucharest”, „Crowne Plaza Bucharest”, trei unități hoteliere la Poiana Brașov – Ana Hotels „Sport”, „Bradul” și „Poiana”, și ANA Hotels „Europa” din Eforie Nord. Grupul Ana este totodată operatorul instalațiilor de schi din Poiana Brașov, prin „ANA Teleferic”, care și-a adăugat recent în portofoliu restaurantul „Panoramic” de pe Vârful Tâmpa din orașul Brașov.