FacebookTwitterLinkedIn

După proiectul imobiliar din Zanzibar, studioul românesc de arhitectură PickTwo Studio a încheiat un parteneriat cu o firmă locală din SUA pentru a prelua proiecte de pe piața americană, sub brandul Vive.Co Studio. 

Compania a anunțat că are un parteneriat strategic cu o companie de arhitectură și design de interior din California, SUA, și estimează că extinderea pe această nouă piață va genera în următorul an afaceri de 400.000 de euro și un număr mediu de 6-8 proiecte pe an.

Extinderea în Statele Unite nu doar că va deschide noi oportunități pentru PickTwo Studio, dar va și consolida prezența internațională a brandului, facilitând accesul la o clientelă diversificată și exigentă, a precizat Sebastian Mîndroiu, cofondator PickTwo Studio. 

PickTwo a finalizat deja două proiecte de amenajare în SUA pe segmentul horeca. Birourile din SUA vor fi conduse de Bethany Deac, arhitect și Principle Vive.Co, și Bogdan Deac, Business Developer. 

“Estimăm că în următoarea perioadă procentul proiectelor internaționale va crește la 30%”, a precizat și Diana Dachin, arhitect și CEO PickTwo Studio.

În primele patru luni din 2024, PickTwo a derulat proiecte în domeniile horeca și retail cu afaceri generate de peste 460.000 de euro. Pentru acest an, estimările arată că PickTwo va înregistra o creștere de 10% în cifra de afaceri, depășind 1,3 milioane de euro. 

Fondat în 2013 de către Sebastian Mîndroiu și Radu Călin, PickTwo Studio s-a specializat inițial în design interior pentru sectorul horeca, retail și rezidențial. În 2023, compania și-a extins portofoliul de servicii, adăugând o divizie dedicată proiectelor rezidențiale. Până în prezent, PickTwo a finalizat peste 500 de proiecte de design interior, cu un buget total investit de peste 100 milioane de euro.