FacebookTwitterLinkedIn

Începând din luna iunie, Constantin (Tinu) Sebeșanu pleacă din poziția de CEO al Impact Developer & Contractor, unul dintre cei mai mari dezvoltatori rezidențiali de pe piață, potrivit unui anunț al companiei listată la Bursa de Valori București. 

Succesorul său la conducerea companiei de dezvoltare imobiliară va fi Sebastian Câmpeanu, tot parte a echipei Impact. 

„În luna iunie voi încheia o colaborare de durată cu Grupul Impact, o perioadă cu multe provocări și satisfacții. (…) În pofida perioadei tumultoase la scara globală și a provocărilor la care industria noastră a trebuit să facă față pe plan local, Impact a dovedit reziliență și a finalizat un număr de peste 1.200 unități locative, lucrări semnificative de infrastructură în complexurile sale rezidențiale, precum și Greenfield Plaza care găzduiește noul sediu central al grupului și reprezinta un reper al serviciilor de proximitate pentru o comunitate sustenabilă”, a declarat Sebeșanu într-o postare pe LinkedIn.

Referindu-se la succesorul său, Sebeșanu a declarat că acesta are o „expertiză considerabilă în domeniul financiar-bancar, cunoaște în profunzime compania și a participat activ în elaborarea și implementarea strategiei de dezvoltare.”

Impact deține autorizații pentru dezvoltarea imediată a 1.961 unități locative și este în proces de autorizare pentru un număr suplimentar de 1.300. La finalul anului 2023, valoarea totală a activelor era de 1,9 miliarde lei, iar valoarea de piață a locuințelor disponibile la vânzare și pre-vândute de aproximativ 745 milioane lei.