16 C
București
joi, mai 23, 2024

Imobiliare – Eden Capital lansează faza a treia a proiectului Cortina North – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Investitorul imobiliar Eden Capital Development, care a dezvoltat peste 2.900 de apartamente în București, lansează a treia fază a proiectului Cortina North, situat în Pipera.

CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Fondul britanic de investiții First Property Group, listat la Londra, a început EXIT-ul din România în favoarea Poloniei: Tranzacție cu britanici intrați pe piața locală după o tatonare de 2 ani.

Eden Capital Development este deținută de Dan Liviu Marius (70%) și de Abu Lail Akram (30%).

Investitorul imobiliar Eden Capital Development, care a dezvoltat peste 2.900 de apartamente în București, lansează a treia fază a proiectului Cortina North, situat în Pipera.

Faza a treia a Cortina North include un număr de aproape 500 apartamente. Cortina North este amplasat pe Bulevardul Pipera și va avea la finalizare 1.500 de apartamente de tip studio, cu 2 și cu 3 camere. 

Eden Capital Development este deținută de Dan Liviu Marius (70%) și de Abu Lail Akram (30%).

În luna mai, Eden Capital Development a cumpărat participația pe care soția europarlamentarului Rareș Bogdan o avea într-o firmă ce pregătește dezvoltarea unui ansamblu rezidențial premium lângă Școala Franceză din nordul Bucureștiului, potrivit documentelor analizate de Profit.ro.

Eden Capital Development pregătește un turn cu 18 etaje și peste 200 de apartamente pe un teren cumpărat la licitație de la fostul distribuitor Piritex și amplasat la capătul autostrăzii A3 din nordul Capitalei.

În 2020, Eden Capital Development a cumpărat, la licitație, mai multe terenuri, comasate acum într-un lot cu o suprafață de circa 3 hectare de pe strada Erou Iancu Nicolae nr. 10, la un preț de peste 7 milioane de euro, în cadrul procedurii de insolvență a firmei Ager Leasing, loturile fiind grevate anterior de o ipotecă de rang I în favoarea BCR, arată documentele analizate de Profit.ro. Terenul este amplasat peste drum de școala privată Little London, fondată de fostul tenisman Florin Segărceanu.

Eden Capital Development are capital integral românesc și este prezentă pe piața rezidențială din București din anul 2009.

Compania are în portofoliu, sub marca Cortina, cinci ansambluri construite deja sau aflate în curs de dezvoltare – Cortina Residence, Cortina Academy, Cortina North, Cortina Forest si Cortina 126.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!