10.6 C
București
marți, aprilie 23, 2024

Imobiliare – Elis Pavaje mizează pe dezvoltare prin extindere teritorială – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Elis Pavaje, jucător pe piața de prefabricate mici din beton din România, anunță lansări de produse și investiții semnificative pentru anul 2023.

Elis Pavaje a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de 380,7 milioane lei,  însemnând o creștere de 21% față de anul precedent.

Cea mai mare creștere față de anul precedent a fost obținută prin rețeaua de companii de montaj colaboratoare, respectiv de peste 40%.

Elis Pavaje, jucător pe piața de prefabricate mici din beton din România, anunță lansări de produse și investiții semnificative pentru anul 2023.

Elis Pavaje a înregistrat în 2022 o cifră de afaceri de 380,7 milioane lei,  însemnând o creștere de 21% față de anul precedent. Cea mai mare creștere față de anul precedent a fost obținută prin rețeaua de companii de montaj colaboratoare, respectiv de peste 40%.

Departamentul de antrepriză al companiei a contribuit de asemenea semnificativ la această creștere, generând aproximativ 25% din cifra de afaceri înregistrată în 2022. 

Una dintre cele mai importante noutăți pentru 2023 este deschiderea celui mai mare showroom de pavaje și alte produse din beton vibropresat, în incinta noii fabrici a companiei, din Arad, de circa 6.000 mp. Investiția în noua fabrică de la Arad se ridică la un total de 20 milioane de euro, iar platformele noii fabrici se întind  pe o suprafață de 110.000 metri pătrați, capacitatea tehnologică a liniei de producție fiind de 7.000 de metri pătrați de pavele/zi.

Investițiile planificate pentru 2023, bugetate la o valoare de 25 milioane de lei, includ înlocuirea echipamentelor, modernizarea flotei auto, digitalizarea proceselor și oferirea de training personalizat pentru angajați.

„Perspectivele sunt îmbucurătoare, 2023 poate fi anul cu cele mai bune rezultate de până acum, avem noi produse in portofoliu, capacități de producție extinse, se prevăd o serie de investiții în infrastructura publică, ca obiectiv ne propunem ca în acest an să avem o creștere de minimum 20% a cifrei de afaceri. Suntem încrezători că eforturile noastre din acest an ne vor permite consolidarea poziției de lider pe piața de pavaje din România. Ne vom concentra pe extinderea portofoliului de produse și servicii, precum și pe dezvoltarea relațiilor cu clienții și partenerii noștri”, spune Emil Goța, Directorul General al Elis Pavaje.

Elis Pavaje este o companie privată 100% românească și o afacere de familie fondată în 1991 în Petrești, jud. Alba, de Elisiu Goța. Compania deține 5 unități de producție, la Petrești și Vîntu de Jos (județul Alba), Stoenești (Prahova), Secuienii Noi (Neamț) și Arad (Arad).

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!