35.1 C
București
joi, iunie 20, 2024

Imobiliare – EXCLUSIV Avocații Virginica Tanți Dumitrescu și Adrian Ciorobea pregătesc un club de agrement exclusivist în zona de afaceri Pipera și discută parteneriat cu One United Properties – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Avocații Virginica Tanți Dumitrescu și Adrian Ciorobea, cunoscuți pentru achiziția de drepturi litigioase pentru terenuri retrocedate, pregătesc dezvoltarea unui club de agrement select, cu săli de fitness și piscină interioară, pe Strada Fabrica de Glucoză, care prelungește autostrada A3 până în zona de afaceri Pipera din București.

Chiar lângă terenul în discuție, One United Properties a fost autorizat să construiască peste 600 de apartamente în cadrul ansamblului One Lake Club, pe un teren cumpărat de la Ion Țiriac amplasat pe malul Lacului Tei.

Dezvoltatorul imobiliar are autorizat și proiectul One High District, care va avea alte 786 de apartamente, ce ar trebui construite pe un teren cumpărat de la Virginica Tanți Dumitrescu și Adrian Ciorobea, cunoscuți pentru achiziția de drepturi litigioase la terenuri aflate în procedura de retrocedare.

Avocații Virginica Tanți Dumitrescu și Adrian Ciorobea, cunoscuți pentru achiziția de drepturi litigioase pentru terenuri retrocedate, pregătesc dezvoltarea unui club de agrement select, cu săli de fitness și piscină interioară, pe Strada Fabrica de Glucoză, care prelungește autostrada A3 până în zona de afaceri Pipera din București. Sursele Profit.ro spun că avocații vor să realizeze proiectul în parteneriat cu One United Properties, care construiește în vecinătate ansamblul One Lake Club.

Pe un teren cu o suprafață de 1,9 hectare de pe Șoseaua Fabrica de Glucoză s-a propus construirea unui club – ansamblu de agrement, cu săli de fitness, piscină interioară, spații comerciale, servicii și dotări complementare, care va avea 3 subsoluri în care vor fi amenajate 207 locuri de parcare, un parter cu o suprafață de 2.165 de metri pătrați pentru spații de agrement și un etaj retras de 346 de metri pătrați, potrivit documentelor analizate de Profit.ro.

Investiția estimată în realizarea clubului este de 3,6 milioane euro. Funcțiunile principale ale complexului vor fi de comerț, fitness, servicii și săli de evenimente. Mentenanța imobilului va fi asigurată de un număr de 90 de persoane.

Sursele Profit.ro din piața imobiliară spun că acest club se va adresa întregii zone, aflate în plină dezvoltare, și că cei doi avocați investitori poartă discuții, încă neconcluzionate, cu One United Properties, pentru a încheia un parteneriat în vederea dezvoltării proiectului.

Evenimente

12 iunie – Profit News TV – Maraton Energie. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie – Eveniment Profit.ro – Piața de Capital.forum – Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie – Eveniment Profit.ro – Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie – Medika TV – Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed

Chiar lângă terenul în discuție, One United Properties a fost autorizat să construiască peste 600 de apartamente în cadrul ansamblului One Lake Club, pe un teren cumpărat de la Ion Țiriac amplasat pe malul Lacului Tei. Dezvoltatorul imobiliar are autorizat și proiectul One High District, care va avea alte 786 de apartamente, ce ar trebui construite pe un teren cumpărat de la Virginica Tanți Dumitrescu și Adrian Ciorobea, cunoscuți pentru achiziția de drepturi litigioase la terenuri aflate în procedura de retrocedare.

Cei doi avocați au mai vândut în zonă, în ultimii ani, terenuri cu o valoare de peste 35 de milioane de euro către Gabriel Popoviciu, frații Răzvan și Bogdan Ghiță și Kaufland, printre alții.

Terenul pe care se propune construirea clubului de agrement, dar și cele vândute în zonă, fac parte dintr-o proprietate mai mare, de 23,4 hectare, cu deschidere la Șoseaua Fabrica de Glucoză. Presa a relatat că acest teren ar fi fost primit în 2005 de Virginica Tanți Dumitrescu și Adrian Ciorobea de la Primăria Municipiului București în schimbul unui teren de 9,3 hectare, care se află pe fundul lacului Plumbuita și în parcul Plumbuita.

Zonă fierbinte

În zona Fabrica de Glucoză sunt anunțate cinci proiecte rezidențiale majore dezvoltate de Sorin Crețeanu, Gabriel Popoviciu, Ștefan Kopany și One United Properties, cu un total de circa 3.200 de apartamente. Unul dintre cele mai mari proiecte din zonă este al lui Sorin Crețeanu, care a transmis Profit.ro că va demara construcția unui ansamblu cu 743 de apartamente. La rândul său, Gabriel Popoviciu vrea să înceapă construcția unui complex rezidențial cu peste 600 de apartamente, evaluat la 120 de milioane de euro.

One United Properties a obținut autorizația de construire pentru peste 600 de apartamente ce vor fi ridicate pe un teren cumpărat de la Ion Țiriac amplasat pe malul Lacului Tei și pentru alte 786 de apartamente ce vor fi construite pe un teren cumpărat de la avocații Virginica Tanți Dumitrescu și Adrian Ciorobea. La rândul său, dezvoltatorul orădean Prima Development Group, controlat de Ștefan Kopanyi, a început dezvoltarea primei faze a unui proiect cu 482 de apartamente ce vine în completarea ansamblului Belvedere Residences, început de Gabriel Popoviciu și continuat de London Partners.

Tot un proiect major pregătesc și dezvoltatorii Robertino Georgescu și Marius Bușu, un grup de investitori care au trecut de la apartamente ieftine la locuințe premium. Aceștia planuiesc, peste drum de Belvedere Residences, un ansamblu cu 472 de apartamente sub licența Versace Home, potrivit documentelor analizate de Profit.ro.

Peste drum de proiectul lui Sorin Crețeanu, frații Răzvan și Bogdan Ghiță construiesc ansamblu rezidențial Yacht Kid, cu peste 200 de apartamente premium și, tot aici, omul de afaceri Andrei Ceaușescu a acumulat terenuri pentru construcția unui ansamblu cu circa 600 de apartamente premium.

La rândul său, antreprenorul de origine irakiană Ibrahim Bahbahani, cofondator al clinicii stomatologice House of Beauty din Pipera, lucrează și el la două proiecte rezidențiale, unul cu 387 de apartamente și altul cu 119 apartamente.

Tot în această zonă, Cătălin Iordăchescu, proprietarul rețelei de amanet Tezaur și unul dintre cei mai mari proprietari de spații comerciale stradale din țară, s-a asociat cu investitorul imobiliar Daniel Șoldea cu scopul de a dezvolta un bloc cu apartamente de lux.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!