30 C
București
joi, septembrie 21, 2023

Imobiliare – EXCLUSIV FOTO Fiica cea mare a lui George Becali a lansat prima investiție imobiliară majoră, în zona corporațiilor – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Terenul de circa 3,8 hectare, pe care este ridicat acum proiectul, se află pe malul lacului Pipera, în spatele Ivory Residence (proiect realizat de investitori britanici în locul clădirilor abandonate de compania Arcom, a lui George Becali) și lângă H Pipera Lake, proiectul israelienilor de la Hagag realizat pe un teren cumpărat, în 2018, cu circa 10 milioane de euro tot de la Becali.

MTM Residence este primul proiect al familiei Mihai și Theodora Mincu și a fost anunțat în premieră de Profit.ro. Ansamblul format din 4 blocuri cu 196 de apartamente este construit tot pe un teren al lui George Becali de lângă Ivory Residence...

Familia Becali a vândut, doar în ultimii ani, o serie de terenuri în Pipera unor dezvoltatori imobiliari precum H4L Development, Catted și IBB Holding, dar și unor antreprenori ca Andrei Lișinschi și Dumitru Dragomir, tranzacții cu o valoare cumulată de peste 60 de milioane de euro semnalate în premieră de Profit.ro. Tot Becali a vândut cu 11 milioane de euro și cele 7 hectare de teren pe care Prime Kapital construiește acum ansamblul rezidențial Avalon din aceeași zonă.

Theodora Becali Mincu (28 de ani), fiica cea mare a omului de afaceri George Becali, și soțul său, Mihai Theodor Mincu, au început dezvoltarea primului lor ansamblu rezidențial major, cu 660 de apartamente și 50 de case, pe un teren primit de la George Becali și amplasat în zona corporațiilor din Pipera, potrivit informațiilor obținute de Profit.ro.

Terenul de circa 3,8 hectare, pe care este ridicat acum proiectul, se află pe malul lacului Pipera, în spatele Ivory Residence (proiect realizat de investitori britanici în locul clădirilor abandonate de compania Arcom, a lui George Becali) și lângă H Pipera Lake, proiectul israelienilor de la Hagag realizat pe un teren cumpărat, în 2018, cu circa 10 milioane de euro tot de la Becali.

„Suntem la etajul 4 cu structura primelor 5 blocuri din faza întâi, care are circa 300 de apartamente. În total sunt proiectate 660 de apartamente, plus 50 de case. Facem și MTM Club pe malul lacului, similar cu ce este la Stejarii, plus o promenadă pe malul lacului. Investiția în acest proiect se ridică la peste 80 de milioane de euro și va fi realizată în maximum 3 ani.

Finanțarea este integral din surse proprii. Ansamblul are o arhitectură similară cu cea de la MTM Residence, dar cu finisaje superioare, cu fațade ventilate. Prețurile încep de la 1.700 de euro/metru pătrat util“, a declarat, pentru Profit.ro, Mihai Mincu.

Cele 50 de case din proiect sunt deja ridicate: 25 sunt finalizate, iar 25 sunt „la roșu“. Blocurile au patru etaje, plus etajul 5 retras.

Proiectul fiicei lui Becali

Proiectul fiicei lui Becali

MTM Residence este primul proiect al familiei Mihai și Theodora Mincu și a fost anunțat în premieră de Profit.ro. Ansamblul format din 4 blocuri cu 196 de apartamente este construit tot pe un teren al lui George Becali de lângă Ivory Residence.

Mincu a mai dezvoltat, în 2019, un complex cu 6 locuințe de tip duplex în Dobroești.

În octombrie 2019, Mincu s-a căsătorit cu Theodora Becali. El mai are și o afacere specializată în comerțul cu haine de lux.

Mihai și Theodora Mincu au mai primit de la George Becali un teren de circa 3 hectare în spatele Școlii Americane, unde intenționează să mai inițieze un proiect rezidențial la ale cărui detalii lucrează acum. 

Familia Becali a vândut, doar în ultimii ani, o serie de terenuri în Pipera unor dezvoltatori imobiliari precum H4L Development, Catted și IBB Holding, dar și unor antreprenori ca Andrei Lișinschi și Dumitru Dragomir, tranzacții cu o valoare cumulată de peste 60 de milioane de euro semnalate în premieră de Profit.ro. Tot Becali a vândut cu 11 milioane de euro și cele 7 hectare de teren pe care Prime Kapital construiește acum ansamblul rezidențial Avalon din aceeași zonă. Pe terenuri ce au aparținut lui George Becali pregătesc acum proiecte rezidențiale și Steven Herring – unul dintre cei mai bogați sud-africani, și Amset Prodexim.

Terenurile familiei Becali sunt localizate în zona clădirilor de birouri din Pipera unde au sediile centrale companii precum Coca-Cola, Mercedes-Benz, Bergenbier, eMAG sau Altex.

Și fiica mijlocie a lui George Becali, Alexandra Becali, a intrat pe piața imobiliară prin inițierea a 3 ansambluri rezidențiale învecinate, care însumează peste 500 de apartamente.

Cu aceste proiecte, Theodora și Alexandra Becali se alătură unor investitori precum familia Bâlteanu, Alin Niculae, Gheorghe Iaciu, Mohammad Murad, Ali Madadi, One United Properties, London Partners, Forte Partners, Hagag, Eden Capital sau Prime Kapital, care lucrează la proiecte rezidențiale în această zonă, după ce au speculat că spre perimetrul format din Blvd-ul Barbu Văcărescu, Șoseaua Pipera și Șoseaua Dimitrie Pompeiu, considerat City-ul românesc, fac naveta circa 100.000 de angajați.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!