11.1 C
București
duminică, martie 26, 2023

Imobiliare – Exigent Development se împrumută pentru dezvoltarea fazei 5 a proiectului Plaza Residence – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Exigent Property Investment se împrumută cu 57,80 milioane de euro de la OTP Bank România și OTP Bank Plc pentru construirea fazei cu numărul 5 din ansamblul rezidențial Exigent Plaza Residence, aflat în cartierul Militari din București...

Plaza Residence a fost construit în locul fostei fabrici bucureștene de pâine Lujerul și al stației de betoane Holcim și are livrate, până în prezent în jur de 6.000 de apartamente, acesta fiind cel mai mare proiect rezidențial din București...

OTP Bank a contribuit substanțial (cu finanțări de peste 530 de milioane de lei și la finanțarea fazelor anterioare ale aceluiași proiect (fazele 1, 2, 3 și 4), derulate prin intermediul companiei Exigent Development SRL, proiecte finalizate și integral vândute către clienți.

Exigent Property Investment se împrumută cu 57,80 milioane de euro de la OTP Bank România și OTP Bank Plc pentru construirea fazei cu numărul 5 din ansamblul rezidențial Exigent Plaza Residence, aflat în cartierul Militari din București, între mall-ul Plaza România și Parcul Timișoara.

 

În vederea susținerii TVA-ului din cadrul aceluiași proiect, OTP Bank România a acordat și o linie de finanțare în valoare de 50 de milioane de lei.

Faza 5 a proiectului Plaza Residence va include 1,288 de apartamente – studiouri, două și trei camere, se va întinde pe o suprafață de 27,314 mp de teren și va avea aproximativ 144,200 mp construiți, cu tot cu subsol, iar fiecare dintre cele trei clădiri va avea o înălțime de 2S+P+11E. 

Plaza Residence a fost construit în locul fostei fabrici bucureștene de pâine Lujerul și al stației de betoane Holcim și are livrate, până în prezent în jur de 6.000 de apartamente, acesta fiind cel mai mare proiect rezidențial din București.

OTP Bank a contribuit substanțial (cu finanțări de peste 530 de milioane de lei și la finanțarea fazelor anterioare ale aceluiași proiect (fazele 1, 2, 3 și 4), derulate prin intermediul companiei Exigent Development SRL, proiecte finalizate și integral vândute către clienți.

Exigent Development este deținută de Alfa Group, împreună cu Cornel Petruț Ion și Daniel Niculae.

Alfa Group (un grup antreprenorial românesc înființat de omul de afaceri Alin Niculae) deține și OSCAR Downstream – cea mai mare companie petrolieră independentă distribuitoare de carburant din România și în top 5 companii pe piața autohtonă de oil & gas.

Grupul are sub umbrela sa companii din domenii diverse, precum asigurări, tehnologie, logistică, project management pentru real estate, dar și Akcent Development, unul dintre cei mai dinamici dezvoltatori de locuințe din București, cu peste 20 de ani de prezență pe piața imobiliară din Capitală, atât pe segmentul de cladiri de birouri, cât și rezidențiale, care a anunțat investiții de 300 de milioane de euro în piața rezidențială pentru următorii ani.

Grupul a adunat în portofoliul său peste 10.000 de apartamente finalizate, printre care amintim: 19th Residence, 20th Residence, 21Residence Politehnica, Exigent One și Exigent Two, Plaza Residence (fazele 1-4), Cloud9 Residence etc. Pe segmentul de clădiri de birouri pot fi enumerate proiecte de tip boutique, situate în zona centrală a orașului, precum Mendeleev Office 5, Eminescu Offices, Rosetti Tower sau Oscar One. 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!