FacebookTwitterLinkedIn

Compania HILS Development, deținută de Ionuț Negoiță, a anunțat că, până la finalul lunii martie, va suporta creșterea TVA de la 5% la 9%, absorbind astfel impactul noilor măsuri fiscale pentru clienți.

Astfel, prețul apartamentelor va rămâne neschimbat în primul trimestru al anului 2024, anunță dezvoltatorul. Decizia vine în contextul intrării în vigoare a măsurilor fiscale ce impun creșterea TVA de la 5% la 9% pentru locuințele cu o valoare de până la 120.000 de euro. 

“Cei care nu au reușit să achiziționeze o locuință până la finalul anului 2023 vor beneficia în continuare de cota TVA nemajorată de 5%, diferența fiind suportată de către HILS Development, prin discount aplicat la prețul cu TVA inclus, astfel încât, pentru client, costul apartamentului va rămâne neschimbat față de anul 2023”, arată compania într-un comunicat.

Noua ofertă este valabilă pentru toate apartamentele cu valoare de până la 120.000 de euro fără TVA din proiectele HILS Development, fie că este vorba de apartamente gata de mutare, în curs de finalizare sau în construcție. 

Până în prezent, HILS Development a lansat șase proiecte de mari dimensiuni, în special în estul Capitalei, printre care HILS Pallady, HILS Brauner și HILS Splai. 

Cel mai nou proiect lansat este HILS Republica, și vizează regenerarea urbană din zona de Est a Bucureștiului. Proiectul, lansat la finalul anului 2023, are o perioadă de dezvoltare de 10 ani și este amplasat pe fosta zonă industrială Faur-Republica, unde se vor ridica, pe 180.000mp, 5.000 de locuințe.