FacebookTwitterLinkedIn

Colosseum Mall, amplasat în nord-vestul Bucureștiului, a semnat un contract de închiriere cu Hype by Kiddo pentru deschiderea unui centru de entertainment cu o suprafață de 2.500 mp. Investiția pentru locația Hype Colosseum se ridică la aproximativ 1,5 milioane de euro. 

Acest centru va include atracții pentru familiile cu copii, dar și pentru adolescenți și adulți, și va integra zone de trampoline park, escaladă, parcurs cu obstacole, traseu de aventură suspendat, jocuri arcade, labirint de tobogane, restaurant și bar, o zonă dedicată de petreceri și un spațiu destinat experiențelor imersive și de realitate virtuală.

„Anul acesta a debutat sub auspicii pozitive din perspectiva închirierii ultimelor spații comerciale disponibile în Colosseum Mall. Această zonă a Bucureștiului a devenit în ultimii ani un magnet pentru dezvoltatorii de proiecte rezidențiale, și, astfel, pe fondul creșterii demografice, nevoia de a diversifica produsele și serviciile pe care le oferă centrul comercial este una firească”, a precizat Mihai Dinu, General Manager Colosseum Mall.

Cristina Șucu, cofondatoarea Hype by Kiddo a spus că este în plan extinderea pe plan național cu alte cinci spații, plus alte două în afara țării, până în 2025. 

Anul trecut, Colosseum Mall a finalizat o extindere de 16.500 mp, adăugând noi spații comerciale ce includ magazine de fashion și accesorii, restaurante, spații de petrecere a timpului liber și locuri de joacă pentru copii. Suprafața totală a ajuns astfel la 54.500 mp.