1.4 C
București
joi, noiembrie 30, 2023

Imobiliare – InterContinental – FOTO InterContinental intră în România cu un… – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Grupul hotelier InterContinental intră în România cu brandul Indigo, punând sub acestă marcă hotelul Dacia din Satu Mare, inaugurat în 1902.

Hotelul a intrat în proprietatea unei companii ungare, cu sediul în Budapesta, în 2018, în condițiile în care, conform declarațiilor publice de atunci ale directorului Direcției de Cultură din Satu Mare, statul român nu a dorit să își exercite un drept de preempțiune din cauza costurilor ridicate impuse de renovarea clădirii.

Hotel Indigo Satu Mare va fi lansat în 2025, prin acord de franciză, urmând să fie administrat de operatorul maghiar Hotel & More.

Grupul hotelier InterContinental intră în România cu brandul Indigo, punând sub acestă marcă hotelul Dacia din Satu Mare, inaugurat în 1902. Hotelul a intrat în proprietatea unei companii ungare, cu sediul în Budapesta, în 2018, în condițiile în care, conform declarațiilor publice de atunci ale directorului Direcției de Cultură din Satu Mare, statul român nu a dorit să își exercite un drept de preempțiune din cauza costurilor ridicate impuse de renovarea clădirii.

Indigo, una dintre cele 19 mărci ale InterContinental, este un brand global de tip boutique, proiectat pentru a reflecta cultura locală, caracterul și geografia zonei înconjurătoare.

La acest moment, conform datelor analizate de Profit.ro, există doar 143 de hoteluri Indigo deschise pe tot globul, planul fiind însă ca alte 127 astfel de hoteluri să fie deschise în următorii 3-5 ani. 

Foto IHG

Foto IHG

Hotel Indigo Satu Mare va fi lansat în 2025, prin acord de franciză, urmând să fie administrat de operatorul maghiar Hotel & More.

Acordul a fost semnat cu Dacia SRL, o subsidiară a companiei maghiare Manevi ZRT.

De la stânga la dreapta - Farkhad Kamilov – Manager de dezvoltare, IHG; Andrzej Szymczyk – Director de dezvoltare, IHG; Karin Sheppard – SVP & MD Europa, IHG (față stânga); Balazs Klemm – CEO, Hotel & More Holding (spate mijloc); Dr. Orsolya Pacsay-Tomassich – Director General al Fundației pentru Conservarea Patrimoniului Construit în Europa Centrală (dreapta față); Miguel Martins – Șef de dezvoltare, Europa de Nord, IHG; Márton Nándori – CEO Dacia SRL

De la stânga la dreapta – Farkhad Kamilov – Manager de dezvoltare, IHG; Andrzej Szymczyk – Director de dezvoltare, IHG; Karin Sheppard – SVP & MD Europa, IHG (față stânga); Balazs Klemm – CEO, Hotel & More Holding (spate mijloc); Dr. Orsolya Pacsay-Tomassich – Director General al Fundației pentru Conservarea Patrimoniului Construit în Europa Centrală (dreapta față); Miguel Martins – Șef de dezvoltare, Europa de Nord, IHG; Márton Nándori – CEO Dacia SRL

Pe piața locală, grupul InterContinental mai are în curs de dezvoltare un hotel sub brandul Crowne Plaza – Crowne Plaza Constanța Mamaia Beach – și mai deține încă trei proprietăți: Intercontinental Athénée Palace Bucharest, Crowne Plaza Bucharest și Holiday Inn Bucharest-Times.

Profit.ro anunța în 2018 că ultimele date introduse în Registrul Comerțului, prezentate de termene.ro, indică drept unic acționar al companiei care operează hotelul din Satu Mare firma Manevi Zartkoru Reszvenytarsasag, cu sediul la Budapesta.

Presa locală a prezentat o serie de articole în care arăta că hotelul este într-o stare de degradare, fiind nefuncțional la acest moment. Clădirea este considerată monument istoric, fiind construită după planurile unor arhitecți maghiari.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!