28.1 C
București
joi, iunie 20, 2024

Imobiliare – Prebet Aiud semnează un contract cu o valoare de peste 6 ori cifra de afaceri a anului trecut – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

După ce a semnat în secvență scurtă 3 contracte cu o valoare de peste 10 milioane euro, Prebet, companie unde grupul de acționari din Bistrița din jurul Anodin Opportunity a ajuns la dețineri de 80%, a semnat o înțelegere pe 6 ani cu o valoare de 6 ori mai mare.

Prebet Aiud (PREB) a notificat investitorii de pe bursă că a semnat un contract cu o valoare de 333,99 milioane lei (67,12 milioane euro), inclusiv TVA.

Este o înțelegere care survine la scurt timp, după semnarea a altor 2 contracte cu o valoare agregată de 52,54 milioane lei (10,56 milioane euro).

După ce a semnat în secvență scurtă 3 contracte cu o valoare de peste 10 milioane euro, Prebet, companie unde grupul de acționari din Bistrița din jurul Anodin Opportunity a ajuns la dețineri de 80%, a semnat o înțelegere pe 6 ani cu o valoare de 6 ori mai mare.

Prebet Aiud (PREB) a notificat investitorii de pe bursă că a semnat un contract cu o valoare de 333,99 milioane lei (67,12 milioane euro), inclusiv TVA. Prefabricatele vor fi produse și livrate succesiv de companie, în baza unui calendar convenit între părți. Valabilitatea contractului este de 71 de luni

Evenimente

12 iunie – Profit News TV – Maraton Energie. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica, Transgaz
13 iunie – Eveniment Profit.ro – Piața de Capital.forum – Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Evergent Investments, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie – Eveniment Profit.ro – Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie – Medika TV – Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed

Este o înțelegere care survine la scurt timp, după semnarea a altor 2 contracte cu o valoare agregată de 52,54 milioane lei (10,56 milioane euro). Astfel, o primă înțelegere, în sumă de 21,31 milioane lei, are ca obiect livrarea de produse prefabricate pentru un interval de 2 ani. De asemenea, compania a mai semnat un contract pe un an cu o valoare de 7,06 milioane lei și un alt contract de 24,17 milioane lei, conform căruia urmează să livreze succesiv produse prefabricate pentru următorii 2 ani, după un grafic agreat de părți.

Pentru a pune în perspectivă aceste contracte, trebuie să avem în vedere că veniturile totale din exploatare pe anul trecut ale emitentului s-au ridicat la 54,40 milioane lei. Sunt afacerile care au permis Prebet să obțină în 2023 un rezultat net de 6,38 milioane lei. La raportarea trimestrială recentă, firma a afișat pierdere. Astfel, dacă precedentele 3 contracte se apropiau de cifra de afaceri pe întreg anul trecut, noul contract excende de 6 ori acest reper.

Prebet este listată la cota pieței reglementate a BVB, unde a avut o evoluție explozivă în contextul acestor contracte. la ultimul preț de închidere, de 5,9000 lei/acțiune, societatea controlată de un grup de acționari din Bistrița are o capitalizare bursieră de 246,72 milioane lei (49,58 milioane euro). Este o valoare de piață mai mică decât ultimul contract.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!