FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul imobiliar Prima Development Group, cu proiecte în Oradea și București, a achiziționat de la Immofinanz un teren cu suprafața de peste 6 hectare, situat pe Șoseaua Sisești. 

Dezvoltatorul mai deține în aceeași locație un alt teren de 5 hectare și intenționează ca pe aceste două terenuri să construiască un ansamblu rezidențial – Alizee by the Lake, cu peste 2.000 de apartamente și deschidere directă la lacul Grivița. 

Valoarea brută de dezvoltare pentru proiectul realizat pe cele două terenuri deținute de Prima Development Group se ridică la 260 de milioane de euro, arată compania.

„Estimăm că vom începe construcția la Alizee by the Lake în 2025”, a declarat Adrian Stoichină, co-CEO Prima Development Group. El precizează că viitoarea comunitate va beneficia și de spații comerciale, birouri, farmacii, săli de fitness și locuri de joacă. 

Pentru conceptul și designul ansamblului, compania va organiza un concurs de arhitectură. 

Prima Development Group a livrat până acum pe piața din Oradea peste 4.000 de apartamente în imobile cu o valoare totală cumulată de peste 280 de milioane de euro, iar în București a dezvoltat Core Timpuri Noi și ansamblul rezidențial Boemia Apartments.

Compania are în construcție Faza II a proiectului Prima Vista, cu 482 de apartamente, amplasat pe Șos. Fabrica de Glucoză. 75% dintre unitățile locative finalizate în Faza I au fost deja achiziționate de clienți. În acest moment, Prima Development are în lucru, în Capitală, 3.000 de apartamente aflate în diverse stadii de autorizare, o investiție care se ridică la 200 de milioane de euro. 

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania