24 C
București
miercuri, iulie 24, 2024

Imobiliare – Primăria Brașov vrea să cumpere mall-ul Unirea și să mute acolo administrația – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Consiliul Local al Municipiului Brașov ar putea aproba în ședința programată pentru vineri, 16 decembrie, un proiect privind intenția de cumpărare a mall-ului Unirea Shopping Center din localitate.

Consiliul de Administrație al Unirea Shopping Center a convocat pentru data de 19 decembrie Adunarea Generală Extraodinară, iar pe ordinea de zi de afla vânzarea mallului din Brașov.

Consiliul de Administrație al Unirea Shopping Center a convocat pentru data de 19 decembrie Adunarea Generală Extraodinară, iar pe ordinea de zi de afla vânzarea mallului Unirea Shopping Center din Brașov, la „prețul minim reprezentat de valoarea de înregistrare în contabilitate a imobilelor...

Pe agenda ședinței extraordinare a Consiliului Local Brașov din data de 16 decembrie figurează o singură propunere:

„Proiect de hotărâre privind aprobarea intenției de cumpărare a imobilelor situate în Brașov și identificate în C.F. nr. 102572 Brașov, C.F. nr. 114774 Brașov și C.F. nr. 102044 Brașov”, se arată pe

Imobilele (teren+construcţii) sunt menționate într-un document al Unirea Shopping Center SA, în care se propune aprobarea vânzării mall-ului.

Potrivit unor surse citate de BizBrașov.ro, dorința edililor este de a muta în această clădire birourile Primăriei Brașov, astfel încât să fie asigurat și un acces optim al cetățenilor, ținând cont că există atât o parcare exterioară, cât și una subterană.

SIF Muntenia vrea o justificare economică la vânzarea mallului Unirea Shopping Center din Brașov, potrivit informațiilor publicate la Bursa de la București. Consiliul de Administrație al Unirea Shopping Center a convocat pentru data de 19 decembrie Adunarea Generală Extraodinară, iar pe ordinea de zi de afla vânzarea mallului din Brașov. Compania mai deține și mallul Unirea din București.

Consiliul de Administrație al Unirea Shopping Center a convocat pentru data de 19 decembrie Adunarea Generală Extraodinară, iar pe ordinea de zi de afla vânzarea mallului Unirea Shopping Center din Brașov, la „prețul minim reprezentat de valoarea de înregistrare în contabilitate a imobilelor, luând în calcul și amortizarea lor”.

SIF Muntenia, care deține 10,8% din companie, a solicitat completarea ordinii de zi cu noi puncte și cere o justificare economică a vânzării mallului, dar și faptul că se dorește vânzarea acestuia exclusiv prin licitație publică, la prețul de piață, stabilit în urma unei evaluări, și nu așa cum se cere de către Consiliul de Administrație, al cărui președinte este Bogdan Alexander Adamescu.

Unirea Shopping Center SA este deținută în proporție de 80,3% de către The Nova Group Investments România, deținută de Carmen Adamescu și Alexander Adamescu.

SIF Munteania a solicitat aprobarea:

  • vânzării imobilelor la prețul de piață stabilit prin raport de evaluare;
  • vânzarea exclusiv prin licitație;
  • vânzarea cu transferul dreptului de proprietate la data achitării integrale a prețului de cumpărare.

Unirea Shopping Center Brașov a fost inaugurat în 2008 în urma unei investiții anunțate de 35 de milioane de euro. Magazinul are 65 de spații comerciale, mare parte din ele goale de mai bine de patru ani, mai scrie presa locală.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!