FacebookTwitterLinkedIn

Redport Capital și Mobexpert finalizează achiziția unui teren de 44.000 de metri pătrați în zona Petrom City-Străulești, într-o tranzacție de aproximativ 13 milioane de euro.

”Vom iniția un amplu proces de reconversie și regenerare urbană, atent planificat cu cei mai buni specialiști din domeniu, pentru a dezvolta Infinity Nord, un proiect la standarde internaționale, cu peste 1.000 de locuințe, care va deveni  un reper pentru piața rezidențială locală”, a declarat Cosmin Savu-Cristescu, managing director și acționar majoritar al grupului Redport.

Suprafața de teren achiziționată este împărțită în trei loturi amplasate pe laturile Petrom City, în zona Străulești.

Pe terenul achiziționat va fi dezvoltat Infinity Nord, un proiect rezidențial.

Redport Capital construiește The Level Apartments, a căror prime două faze sunt deja livrate, iar următoarele două faze sunt în curs de pregătire.

Pentru cele trei loturi achiziționate, Redport Capital este în proces avansat de planificare pentru construirea unui proiect rezidențial.

”Intenționăm să construim un proiect ce va pune în aplicare o viziune de dezvoltare sustenabilă pentru următorii zeci de ani, care va remodela complet întreaga zonă Straulești pentru a o reintegra cu succes în peisajul orașului”, a declarat Dan Șucu, fondator și acționar al grupului Mobexpert.

Dezvoltarea Infinity Nord este prevăzută să înceapă în toamna acestui an, urmând să se desfășoare în mai multe etape până la livrarea completă, estimată a fi în 2030.

„Zona Străulești – Petrom City va deveni în curând unul dintre punctele cheie pe harta dezvoltării imobiliare din București, fiind deja încheiate tranzacții cu terenuri cu o valoare cumulată de mai multe zeci de milioane de euro, pe care pot fi construite peste 5.000 de apartamente”, a comentat Andrei Sârbu, CEO al companiei de consultanță imobiliară SVN Romania, care a oferit consultanță ambilor cumpărători.

Grupul Redport a fost fondat în 2016 de către Cosmin Savu-Cristescu și reprezintă un grup de companii specializate în construcții, investiții, dezvoltare și management de proiecte imobiliare.

Compania a finalizat până în prezent proiectele The Level Apartments I și The Level Apartments II, însumând 175 de apartamente în urma unor investiții de 16 milioane de euro.

SVN are și trei birouri regionale, în Brașov, Cluj-Napoca și Covasna și mai desfășoară activități și în Constanța, Sibiu și Oradea.