35.1 C
București
joi, iunie 20, 2024

Imobiliare – RIDA și DELTA STUDIO: Excelență în designul interior – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Ca în fiecare an, RIDA (Romanian Interior Design Association) sărbătorește excelența în designul interior prin lansarea Albumului Lifestyle Design Interior 2024, ajuns la cea de-a 8-a ediție.

Evenimentul, ce a avut loc joi, 6 iunie 2024 în showroom-ul Delta Studio din București, a avut ca scop principal lansarea albumului, dar și premierea celor mai bune proiecte înscrise în competiția RIDA.

13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a.

Ca în fiecare an, RIDA (Romanian Interior Design Association) sărbătorește excelența în designul interior prin lansarea Albumului Lifestyle Design Interior 2024, ajuns la cea de-a 8-a ediție.

Evenimentul, ce a avut loc joi, 6 iunie 2024 în showroom-ul Delta Studio din București, a avut ca scop principal lansarea albumului, dar și premierea celor mai bune proiecte înscrise în competiția RIDA.

Evenimente

12 iunie – Profit News TV – Maraton Energie. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie – Eveniment Profit.ro – Piața de Capital.forum – Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Evergent Investments, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie – Eveniment Profit.ro – Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie – Medika TV – Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed

Prezența celor peste 450 de arhitecti, designeri și influenceri a fost confirmată de către interesul acordat discursului juraților și, desigur, premierea pe diferitele categorii.

Printre sponsorii evenimentului s-au numărat: Delta Studio, Porcelanosa Grupo, Dalet, Blum, Ceresit, Kronospan, Laufen, Meta Estate, Rimadesio, Clan of Creator, Schneider electric, Vox, XT Deco, Tandem și Formmat. RIDA mulțumește în mod deosebit pentru dedicare și susținere.

Albumului Lifestyle Design Interior 2024 conține peste 70 de proiecte segmentate în trei diferite categorii, respectiv Rezidential, HoReCa și Comercial & Retail.

Cele mai impresionante proiecte au fost jurizate de către o comisie formată din patru profesioniști de renume – Karim Rashid, Mihai Popescu, Kristoffer Lindhardt Weiss și Matteo Nunziati – și premiate pentru calitățile lor remarcabile în domeniul esteticii, ergonomiei, sustenabilității și inovației.

  1. Karim Rashid, unul dintre cei mai faimosi designeri din lume și  -discursul său a acaparat atenția publicului (profesioniști ale domeniilor mai sus menționate)
  2. Mihai Popescu, Designer de Interior, este unul dintre cei mai dinamici designeri de interior din România. Este singurul designer român care a câștigat prestigiosul premiu Restaurant and Bar Design Award.
  3. Matteo Nunziati, Designer de Interior și Arhitect, îmbină armonios arhitectura de interior și designul de produs. Printre alte colaborări etalon ale evenimentului, este și cea a Molteni.
  4. Kristoffer Lindhardt Weiss, CEO-ul presei de Arhitectura Daneze și co-fondatorul biroului de arhitectură Effekt s-a dedicat procesului de jurizare.

RIDA multumește în mod deosebit gazdei din cadrul evenimentului, Delta Studio care a pus la dispozitie întregul showroom, oferind soluții și produse pentru profesioniștii din domeniu.

Dragoș Bonea, Director General și Founder Delta Studio

Dragoș Bonea, Director General și Founder Delta Studio

Dragoș Bonea, Director General și Founder Delta Studio, a introdus în discursul de deschidere al evenimentului soluțiile și produsele premium surprinzător de accesibile, pe care le oferă prin brandurile proprii precum Dalet, Keramyth si Formmat.

Evenimentul s-a încheiat cu speech-ul lui Andrei Corobea Birceanu, fondatorul Academiei Corobea (premiată recent cu diploma Firma de Aur, pentru feedback 100% pozitiv în Social Media) care a promovat parteneriat cu RIDA și Delta Studio.

Networking-ul din cadrul evenimentului a creat conexiuni între profesioniști care s-au bucurat de o seară plină de creativitate și insipirație.

Sursa: DELTA Studio

Sursa: DELTA Studio

Un material Investing in Property

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!