34.7 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024

Imobiliare – STC Partners, unde fotbalistul Radu Drăgușin este acționar, obține finanțare de la Banca Transilvania pentru faza II a Quartier Azuga – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Dezvoltatorul imobiliar STC Partners obține finanțare de la Banca Transilvania pentru dezvoltarea fazei II a ansamblului rezidențial Quartier Azuga, situat în apropierea zonei Tei din București, în valoare de 10 milioane euro.

Dezvoltatorul a anunțat recent că începe dezvoltarea fazei a II-a a ansamblului rezidențial Quartier Azuga, cu o valoare a investiției de peste 15 milioane de euro.

Roxana Cristea a fost timp de 10 ani responsabilă cu achizițiile și dezvoltarea în cadrul Strabag România, iar Adolf Steiner a fost timp de 13 ani de la project manager până la manager pe zona de sud-est a României în cadrul Strabag...

Dezvoltatorul imobiliar STC Partners obține finanțare de la Banca Transilvania pentru dezvoltarea fazei II a ansamblului rezidențial Quartier Azuga, situat în apropierea zonei Tei din București, în valoare de 10 milioane euro.

Evenimente

25 iunie – Medika TV – Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Corina Dent, Excedent, Maxilomed, Regina Maria Dental Clinics
27 iunie – Maraton Profit News TV – Maraton Made in Romania (ediția a II-a). Parteneri: Auchan, Kaufland, Liberty Steel
25 iulie – Maraton Medika TV – Sanatatea Aparatului Urinar

Dezvoltatorul a anunțat recent că începe dezvoltarea fazei a II-a a ansamblului rezidențial Quartier Azuga, cu o valoare a investiției de peste 15 milioane de euro.

Lucrările de construcție din faza I la Quartier Azuga sunt în plină desfășurare.

Faza II include trei clădiri cu 115 apartamente, variind de la apartamente cu 2 camere la apartamente cu 4 camere, inclusiv unități spațioase de tip duplex. Această nouă etapă va fi finalizată până la sfârșitul anului 2025.

Radu Drăgușin, jucătorul echipei de fotbal Tottehnham, este unul dintre acționarii dezvoltatorului, informație anunțată de Profit.ro în noiembrie 2023.

Proiectul este construit pe un teren al familiei Bosînceanu, care a semnat cu firma înființată la începutul anului de Adolf Steiner și Roxana Cristea, ambii manageri cu o experiență de peste 10 ani în cadrul companiei austriece de construcții Strabag, potrivit documentelor obținute și prezentate anterior de Profit.ro. Valoarea tranzacției poate fi estimată la circa 5 milioane de euro pe baza vânzărilor realizate recent în zonă, potrivit aprecierilor Profit.ro.

Roxana Cristea a fost timp de 10 ani responsabilă cu achizițiile și dezvoltarea în cadrul Strabag România, iar Adolf Steiner a fost timp de 13 ani de la project manager până la manager pe zona de sud-est a României în cadrul Strabag, fiind implicat în proiecte imobiliare precum Sky Tower, ParkLake sau The Mark din București. Recent, celor doi li s-a alăturat și Andrei Ștefan, fost investment analyst al dezvoltatorului imobiliar Prime Kapital.

Cei doi – Roxana Cristea și Adolf Steiner – sunt co-fondatori și parteneri, alături de Sorin Crețeanu, și în cadrul firmei de construcții CNO Techno Construct, înființată în 2018 și implicată în proiecte precum One Cotroceni Park și Ana Tower. STC Partners a dezvoltar și Quartier Gramont, proiect boutique situat lângă Palatul Parlamentului, finalizat și vândut integral în 2021.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!