FacebookTwitterLinkedIn

Tech-Con Industry, jucător din domeniul automatizării industriale și roboților colaborativi, s-a relocat în cadrul VLParks Bucharest West, din Dragomirești, unde a închiriat în jur de 3.000 mp. Anterior, activitatea companiei se desfășura pe platforma industrială Grantmetal din Crângași. 

“Noua locație de aprox. 3.000 mp este o proiecție a dezvoltării noastre pe termen lung. Ne propunem să dezvoltăm noi linii de business care să susțină expansiunea noastră și să ne ofere o bază solidă pentru viitor”, spune Adrian Burtan, director general al Tech-Con Industry.

Prima unitate livrată din cadrul parcului logistic, cu o suprafață de 10.000 mp, marchează începutul dezvoltării în zona Km. 13 pentru Villar International Group. Întregul proiect VLParks Bucharest West va ajunge la o suprafață totală închiriabilă de 80.000 mp, potrivit declarațiilor dezvoltatorului israelian.

Villar International Ltd. este o companie publică care operează în domeniul imobiliar, în segmentele de dezvoltare logistică și rezidențială. Valoarea totală de piață pe TASE (Bursa de Valori din Tel Aviv) era de 700 milioane de dolari, la sfârșitul anului 2023.

În România, dezvoltatorul deține deja două parcuri logistice, în vestul și sudul Capitalei: VLParks Bucharest West, din Dragomirești și VLParks Bucharest South – Popești Leordeni, unde chiriașul principal este ArchivIT. Două unități au fost livrate și închiriate în parcul logistic din sudul capitalei, având o suprafață de 16.000 mp. A treia unitate disponibilă pentru închiriere măsoară 7.200 mp.