-0.7 C
București
marți, decembrie 5, 2023

Imobiliare – Tiberiu Stoian, fondator Exonia, a cumpărat fostul sediu al VelPitar din Iași pentru 7 milioane euro – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Activele care fac obiectul tranzacției sunt reprezentate de platforma industrială în suprafață de aproape 30.000 mp și hale industriale ce însumează peste 7.000 mp, aflate chiar în vecinătatea fabricii Exonia, amplasată pe Bulevardul Calea Chișinăului.

Tiberiu Stoian a confirmat informația legată de noua achiziție, precizând că, prin această extindere, Exonia va avea la dispoziție (cumulat) aproape un hectar de hale amplasate pe circa 5 hectare de platforme, utilizate pentru activități de depozitare și logistică.

„Noile spații de producție extrem de generoase, în care vor fi montate în primul semestru al anului următor linii tehnologice de ultimă generație aflate în faza finală a producției lor în Germania, vor oferi afacerilor Exonia impulsul și resursele necesare pentru susținerea planului de dezvoltare strategică elaborat în prima parte a anului 2022”...

Omul de afaceri Tiberiu Stoian, fondatorul producătorului de ambalaje biodegradabile Exonia, a cumpărat activele imobiliare ale fostului mare combinat de panificație ieșean, administrat anterior de Vel Pitar și deținut de VP Terenuri, parte a fondului american de investiții Broadhurst NCH Capital.

Cum a anunțat Profit.ro la începutul anului, Vel Pitar a fost vândut unui mare grup mexican

Potrivit informațiilor deținute de Ziarul de Iași, tranzacția s-ar fi ridicat la aproximativ 7 mililoane euro. 

Activele care fac obiectul tranzacției sunt reprezentate de platforma industrială în suprafață de aproape 30.000 mp și hale industriale ce însumează peste 7.000 mp, aflate chiar în vecinătatea fabricii Exonia, amplasată pe Bulevardul Calea Chișinăului.

Tiberiu Stoian a confirmat informația legată de noua achiziție, precizând că, prin această extindere, Exonia va avea la dispoziție (cumulat) aproape un hectar de hale amplasate pe circa 5 hectare de platforme, utilizate pentru activități de depozitare și logistică. „Noile spații de producție extrem de generoase, în care vor fi montate în primul semestru al anului următor linii tehnologice de ultimă generație aflate în faza finală a producției lor în Germania, vor oferi afacerilor Exonia impulsul și resursele necesare pentru susținerea planului de dezvoltare strategică elaborat în prima parte a anului 2022”, a declarat omul de afaceri.

Fondul de investiții Broadhurst Investments LTD, administrat de New Century Holdings, este un grup american cu afaceri în țările din Europa Centrală și de Est. În România, NCH deține participații majoritare în companii cunoscute la nivel național, din domenii precum industria alimentară, real estate, bănci, IT, internet, media, producție și servicii industriale.

Grupul Exonia a fost fondat în anul 2000, fiind controlat de Tiberiu Stoian (90%) și soția sa, Nadia (10%). Grupul Exonia include, pe lângă producătorul de ambalaje din hârtie Exonia Holding, și investiții în producția și distribuția de ambalaje din polimeri, IT, imobiliare și agricultură în România și SUA. 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!