FacebookTwitterLinkedIn

Dezvoltatorul imobiliar One United Properties a închiriat un spaţiu de retail de 3.600 mp la parterul imobilului One Gallery, plus terase şi spații de depozitare, companiei Tomcat Hospitality. Valoarea contractului depășește 40 de milioane de euro, iar contractul se întinde pe 17 ani.

Tomcat Hospitality va opera în cadrul One Gallery un concept modern de food market, care va adăposti peste 40 de operatori diferiţi, cu produse premium, anunță dezvoltatorul.

One Gallery este fosta fabrică Ford, achiziționată de One United Properties în 2022. Clădirea trece printr-un proces de restaurare și va deveni un spațiu de retail și office, parte integrantă a dezvoltării multifuncționale One Floreasca City.

One Gallery va beneficia de 14.333 mp de spații comerciale, iar data estimată de livrare a imobilului restaurat este trimestrul al treilea din 2025. 

Tomcat Hospitality, grup cu circa 40 de restaurante şi afaceri de 15 milioane de euro anul trecut, este operator al cunoscutelor branduri de restaurante Treevi Pizza al Taglio, Élephante și Sagakura. 

„Restaurarea One Gallery și parteneriatul cu Tomcat Hospitality reprezintă un pas important în revitalizarea acestui spațiu istoric și transformarea sa într-o scenă socială vibrantă”, a declarat Mihai Păduroiu, CEO Office Division One United Properties. 

Valoarea brută de dezvoltare pentru One Gallery este estimată în prezent la 100 de milioane de euro, cea mai mare investiție privată din România în restaurarea unui imobil istoric. 

Fii la curent cu tot ce contează în business-ul din România și abonează-te la canalul nostru de Whatsapp Forbes Romania