0.2 C
București
joi, martie 30, 2023

Imobiliare – UPDATE Vânzările în cele două outleturi Fashion House din București au crescut cu 34% în 2022. Dezvoltatorul anunță extinderea celui din Pallady, o investiție de 12 milioane de euro – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Economica.net - UPDATE Vânzările în cele două outleturi Fashion House din București au crescut cu 34% în 2022.

UPDATE Vânzările în cele două outleturi Fashion House din București au crescut cu 34% în 2022.

Vânzările în cele două outleturi Fashion House din București au crescut cu 34% în 2022, iar dezvoltatorul anunță extinderea celui din Pallady.

UPDATE 14.15 Compania a anunțat că demarează anul acesta extinderea outletului din Pallady și a răspuns întrebării de ce a fost întârziată această extindere, anunțată în urmă cu un an. „Întârzierea a fost favorizată de contextul de piață, însă așteptăm aprobările pentru autorizația de construcție care a fost deja depusă și vom începe imediat demararea lucrărilor”, ne-a transmis compania. Cea de-a doua fază a outletului presupune construcția de spații comerciale cu o suprafață închiriabilă de 6.000 de mp și o investiție de 12 milioane de euro, a mai transmis compania la solicitarea Economica.net.

Știrea inițială 

Fashion House Group, care face parte din dezvoltatorul Liebrecht & wooD Group, a anunțat o creștere de 12% a vizitatorilor în cele două outleturi pe care le operează pe plan local, la București. În plus, odată cu întoarcerea cumpărătorilor în malluri, după doi ani de pandemie, au crescut și vânzările retailerilor, mai spune operatorul.

Vânzările retailerilor din outletul din Militari au crescut cu 34% în 2022 față de 2021, iar în cel din Pallady au crescut cu 19%. Anul trecut, compania a semnat noi contracte cu chiriașii pentru o suprafață de 2.700 de mp și a fost adăugată o nouă zonă de restaurante în outletul din Militari.

„Cu o creștere a valorii medii a bonului de cumpărături de peste 18% în Fashion House Militari și de 15% în Fashion House Pallady față de aceeași perioadă din 2021, cele două centre din București au pus premisele pentru încă un an cu o evoluție solidă într-o perioadă de contracție economică”, potrivit comunicatului companiei.

De asemenea, compania spune că va demara extinderea proiectului din Pallady, anunțată încă de anul trecut și care urma să fie finalizată anul acesta. 

„Performanțele deosebite din București încurajează extinderea celui de-al doilea centru outlet profesional din România, cu o investiție totală de 45 de milioane de euro. Fashion House Outlet Centre Pallady este cel de-al șaptelea centru de acest tip dezvoltat de Liebrecht & wood și Fashion House Group în Europa, iar  odată cu deschiderea celei de-a doua faze vom adăuga noi chiriași ancoră, consolidând astfel poziția noastră ca punct de reper comercial în partea de sud-est a Bucureștiului”, spune Brendon O’Reilly, Managing Director al Grupului.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!