0.2 C
București
joi, martie 30, 2023

Servicii profesionale – Compania Signal Iduna Asigurare Reasigurare a numit-o pe Daniela Casapu în funcția de membră a Directoratului – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Daniela Casapu va continua promovarea serviciilor pe segmentul asigurărilor de sănătate cu un potențial de creștere important atât în zona marilor companii, cât mai ales în zona IMM-urilor și a persoanelor fizice, cu accent puternic pe beneficii și pe simplitate în accesare...

Daniela Casapu are o experiență comercială de peste 17 ani în asigurări, acumulată în cadrul companiei Generali România.

A coordonat mai multe echipe, a pus bazele departamentelor de Marketing, Relații cu Clienții și CRM, iar începând cu 2015 a preluat conducerea rețelei naționale de vânzări.

Alături de Daniela Casapu, din Directoratul Signal Iduna Asigurare Reasigurare mai fac parte Tiberiu Maier, președinte al Directoratului și Mihaela Drugă, membră a Directoratului.

Daniela Casapu va continua promovarea serviciilor pe segmentul asigurărilor de sănătate cu un potențial de creștere important atât în zona marilor companii, cât mai ales în zona IMM-urilor și a persoanelor fizice, cu accent puternic pe beneficii și pe simplitate în accesare.

„Sunt onorată să mă alătur Signal Iduna, o companie care și-a asumat, încă de la început, misiunea de dezvoltare pe termen lung a pieței de asigurări de sănătate. Mă regăsesc în valorile și în modelul de business sustenabil al acesteia și mă bucur să întâlnesc o echipă profesionistă care tratează fiecare client cu maximă responsabilitate și deschidere. Am încredere că experiența mea comercială în asigurări, de până acum, va contribui major la îndeplinirea obiectivelor SIGNAL IDUNA pe piața din România și împreună cu leadershipul companiei, vom oferi românilor soluțiile optime, rapide, ușor de accesat și de gestionat”, a declarat Daniela Casapu.

Daniela Casapu are o experiență comercială de peste 17 ani în asigurări, acumulată în cadrul companiei Generali România. A coordonat mai multe echipe, a pus bazele departamentelor de Marketing, Relații cu Clienții și CRM, iar începând cu 2015 a preluat conducerea rețelei naționale de vânzări. În toată această perioadă, a contribuit semnificativ la obținerea unor rezultate remarcabile atât în vânzări, cât și la creșterea indicatorilor de brand și a satisfacției în rândul clienților.

„Îi urăm Danielei Casapu bun-venit alături de noi. Experiența sa în gestionarea unor proiecte complexe și inovatoare vine în completarea unor acțiuni cu rezultate remarcabile, recunoscute în segmentul asigurărilor de sănătate. Prin numirea sa, SIGNAL IDUNA face încă un pas important spre consolidarea unei poziții cât mai înalte în topul asigurătorilor din România”, a declarat Tiberiu Maier.

 

Despre Signal Iduna

Grupul Signal Iduna a fost fondat în urmă cu 110 ani în Germania fiind unul dintre cele mai puternice societăți financiare din acestă țară. Compania oferă o gamă largă de soluții (asigurări, servicii bancare și investiții) clienților individuali și corporate.

În prezent, Signal Iduna Asigurare Reasigurare este prezentă pe piețele de asigurări din Germania, Polonia, Ungaria și România. Pe piața locală, Signal Iduna și-a început operațiunile în anul 2008. Portofoliul companiei include: asigurări de sănătate private pentru familie și pentru companii, asigurări de viață, asigurări de accident. SIGNAL IDUNA oferă soluții de reasigurare, analiză și servicii de consultanță în ceea ce privește subscrierea riscului pentru gestionarea optimă a asigurărilor de sănătate.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.economica.net).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!