28.1 C
București
joi, iunie 20, 2024

Imobiliare – VIDEO De la proiecte de renume, la academia de suflet. Legile Afacerilor – Andrei Corobea, Director de proiect la ONE UNITED Properties – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Parteneri: ACUE, Hidroelectrica 13 iunie - Eveniment Profit.ro - Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a.

Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Evergent Investments, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast 17 iunie - Eveniment Profit.ro - Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale.

Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis 25 iunie - Medika TV - Maratonul Sănătății dentare.

Emisiunea de seara trecută, a adus în prim planul telespectatorilor, un invitat special, pe Andrei Corobea, director de proiect la ONE UNITED Properties și owner al comapniei EVA BUILD. Este omul din spatele celor mai importante proiecte, dar și înființător al propriei academii, Academia Corobea.

Subiectul abordat în emisiune a fost cel despre începuturile carierei sale, proiecte de renume construite, printre care și cel de suflet, Academia.

Evenimente

12 iunie – Profit News TV – Maraton Energie. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie – Eveniment Profit.ro – Piața de Capital.forum – Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Evergent Investments, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie – Eveniment Profit.ro – Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, imobiliare.ro, Meta Estate, Nordis
25 iunie – Medika TV – Maratonul Sănătății dentare. Parteneri: Maxilomed

Firmele de construcții din România, exceptându-le pe cele implicate în proiecte strategice și de infrastructură, excepțiile fiind moșteniri dinainte de 89’, care vin la pachet cu mentalități anacronice ca orice regulă ce tinde să devină postulată.

Povestea lui Andrei Corobea începe din anul 2018, când a intrat în echipa ONE UNITED Properties, iar primul său proiect a fost ONE Mircea Eliade, ce l-a trecut cu greu, cu o serie de provocări la acel moment.

Misiunea proiectului de suflet, Academiei Corobea este de a contribui la dezvoltarea liderilor din domeniul construcțiilor, cultivând o nouă generație de manageri de proiect, printr-un curriculum riguros și practic, concentrat nu doar din punct de vedere tehnic, ci și etic și managerial.

Printre temele discuției s-au aflat răspunsuri la întrebări precum: Dacă nu era oportunitatea ONE UNITED ar mai fi rămas în acest domeniu Andrei Corobea? Dar și răspunsul acestuia la întrebarea dacă ar fi făcut construcții în locul oportunității ONE.

Vă invităm să urmăriți așadar emisiunea integrală, în link-ul de mai jos:

Un material Investing in Property

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (www.profit.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!