23.9 C
București
marți, iulie 23, 2024

IT & E-commerce – Cristina RAȚIU, Bittnet Training: Peste 2000 de IMM-uri pot beneficia de pregătire în tehnologie, cu finanțare prin PNRR – Sinteza

3 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Peste 2000 de IMM-uri pot beneficia de pregătire în tehnologie, cu finanțare prin PNRR, a spus Cristina RAȚIU, CEO Bittnet Training, la Forumul România Digitală, organizat de Financial Intelligence, în 18 iunie 2024.

Există programe de pregatire a angajaților în tehnologie și strategii suficient de coerente, pe care statul le are, multe dintre ele finanțate prin PNRR, a spus Cristina RAȚIU: “Unul dintre aceste programe este cel finanțat prin PNRR, cu sprijinul Autorității de Digitalizare a României și care se adresează companiilor mici și mijlocii.

Este un program care a fost anunțat în 2023 și care își propune să pregătească în tehnologii emergente și în competențe de tehnologie avansate între 2.000 și 2.200 de IMM-uri din România.

Peste 2000 de IMM-uri pot beneficia de pregătire în tehnologie, cu finanțare prin PNRR, a spus Cristina RAȚIU, CEO Bittnet Training, la Forumul România Digitală, organizat de Financial Intelligence, în 18 iunie 2024.

 

Există programe de pregatire a angajaților în tehnologie și strategii suficient de coerente, pe care statul le are, multe dintre ele finanțate prin PNRR, a spus Cristina RAȚIU: “Unul dintre aceste programe este cel finanțat prin PNRR, cu sprijinul Autorității de Digitalizare a României și care se adresează companiilor mici și mijlocii. Este un program care a fost anunțat în 2023 și care își propune să pregătească în tehnologii emergente și în competențe de tehnologie avansate între 2.000 și 2.200 de IMM-uri din România. Anul trecut, s-a lansat apelul pentru furnizori. Noi, Bittnet, ne-am luptat foarte tare să fim unul dintre furnizorii selectați în acest program si am luat și cel mai mare punctaj la evaluarea tehnică.

Facem parte dintr-un grup de tehnologie, așa că, pe lângă oferirea de programe de formare în subiecte ca inteligența artificială, cloud, cybersecurity, machine learning, blockchain și așa mai departe, subiecte eligibile în acest program, noi ne propunem să și sprijinim companiile care fac training cu noi să adopte tehnologie.

Cursurile în program sunt gratuite, într-un cuantum de 17.000 de euro pe care Autoritatea îi pune la dispoziție fiecărei companii. Noi credem că aceste companii vor fi majoritar mici, companii care își doresc să înțeleagă cum adopția de tehnologie le poate transforma afacerea, companii care își doresc foarte mult să crească și să aibă un venit anual mai mare. Noi suntem acolo să-i sprijinim.”

La un an si jumate de la anunț, furnizorii de formare au fost selectați, platforma prin care companiile vor face o parte din programul de training a fost selectată și, momentan, se fac înscrieri în program.

“Depunem eforturi foarte mari, alături de Autoritatea de Digitalizare să facem acest program cunoscut”, a mai spus CEO-ul companiei de training: ”E un program care își propune o investiție destul de mare de timp, de energie și de bani, pentru ca aceste 2000 -2200 de companii într-adevăr să învețe cum stă treaba cu tehnologia și să o adopte. Aș zice înscrierile merg încă destul de încet. Văd că încep comunicări destul de multe pe program și, suplimentar, noi, în grupul nostru, investim foarte mult timp și multă energie să contactăm companii, să facem acest program cunoscut pe site-ul nostru.

Înscrierea în acest program este ușoară, nu e deloc complicată și, mai mult decât atât, sunt niște oameni acolo, cel puțin la noi în organizație, să vă ajute să faceți treaba asta cât se poate de rapid și fără dureri de cap.”

Cristina RAȚIU a mai spus: “Ne-am focusat foarte mult, în ultima vreme, să promovăm și beneficiile inteligenței artificiale. Cu inteligența artificială putem să ne facem treaba mai rapid și mai eficient. Dar, în același timp, există extrem de multe riscuri. Am construit niște programe de formare pe care le livrăm deja companiilor cu care lucrăm, atât în zona de productivitate, cu inteligență artificială, și construirea de asistenți personali la costuri foarte mici.(…)

Consider că nu mai există conceptul de competențe digitale fără să vorbești si despre cum folosești inteligența artificială în viața de zi cu zi și ce presupune”.

Mai multe infromații despre program și formular de contact pe site-ul Bittnet Training.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!