6 C
București
miercuri, decembrie 6, 2023

IT & E-commerce – Meta, părintele Facebook, își desființează echipa Responsible AI – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

A apărut în timp ce companiile din industria tehnologică au investit bani în dezvoltarea învățării automate pentru a nu rămâne în urmă în cursa AI.

Meta se numără printre companiile Big Tech care au început să recupereze de când a început boom-ul AI.

Restructurarea RAI are loc în timp ce societatea-mamă Facebook se apropie de sfârșitul „anului său de eficiență”, așa cum l-a numit CEO-ul Mark Zuckerberg, în timpul unei conferințe pentru veniturile din februarie.

  • Meta, părintele Facebook, și-a divizat divizia Responsible AI, echipă dedicată reglementării siguranței proiectelor sale de inteligență artificială.

  • Cei mai mulți angajați ai diviziei au fost reatribuiți echipei de dezvoltare a produselor Generative AI.

  • Mișcarea vine după o serie de disponibilizări și schimbări în redistribuirea echipelor la companie în acest an.

Meta și-a desființat divizia Responsible AI (RAI), echipă dedicată reglementării siguranței proiectelor sale de inteligență artificială, pe măsură ce acestea sunt dezvoltate și implementate, potrivit unui purtător de cuvânt al Meta.

Cei mai mulți membri ai echipei RAI au fost realocați diviziei de produse Generative AI a companiei, în timp ce alții vor lucra acum în echipa de infrastructură AI, a spus purtătorul de cuvânt. Vestea a fost anunțată pentru prima dată de The Information.

Echipa Generative AI, înființată în februarie, se concentrează pe dezvoltarea de produse care generează limbaj și imagini pentru a imita omul. A apărut în timp ce companiile din industria tehnologică au investit bani în dezvoltarea învățării automate pentru a nu rămâne în urmă în cursa AI. Meta se numără printre companiile Big Tech care au început să recupereze de când a început boom-ul AI.

Restructurarea RAI are loc în timp ce societatea-mamă Facebook se apropie de sfârșitul „anului său de eficiență”, așa cum l-a numit CEO-ul Mark Zuckerberg, în timpul unei conferințe pentru veniturile din februarie. Până acum, aceasta s-a tradus într-o rafală de concedieri, fuziuni de echipe și redistribuiri la companie.

Asigurarea siguranței AI a devenit o prioritate declarată a jucătorilor de top, mai ales că autoritățile de reglementare și alți oficiali acordă o atenție mai mare la potențialele daune ale tehnologiei în curs de dezvoltare. În iulie, Anthropic, Google, Microsoft și OpenAI au format un grup industrial concentrat în mod special pe stabilirea standardelor de siguranță pe măsură ce AI progresează.

Deși angajații RAI au fost acum dispersați în întreaga organizație, purtătorul de cuvânt a menționat că vor continua să susțină „dezvoltarea și utilizarea responsabilă a AI”.

„Continuăm să acordăm prioritate și să investim în dezvoltarea sigură și responsabilă a IA”, a spus purtătorul de cuvânt.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!