11 C
București
vineri, februarie 23, 2024

Producție industrială – GROUPE ATLANTIC deschide prima fabrică din România, în județul Prahova 60 de milioane de euro investiți, 370 de locuri noi de muncă până în 2026 – Sinteză

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Cu o suprafață totală de 145.000 m², din care 31.000 m² spațiu ocupat de clădiri, fabrica va începe producția de cilindri de apă caldă și plăci de boilere, pentru mai multe branduri din portofoliul Groupe Atlantic.

Arnaud CODRON, Director Industrial: “GROUPE ATLANTIC a decis să înființeze fabrica din România pentru a sprijini fabricile noastre existente și a servi clienților din Europa Centrală din acest segment de piață, stimulat de tranziția la pompe de căldură...

Primii angajați și-au început deja activitatea la fabrică, pregătind terenul pentru ca de la mijlocul anului 2024 să fie primite primele utilaje, urmând ca producția să înceapă la finalul aceluiași an.

GROUPE ATLANTIC, unul dintre liderii industriei HVAC (încălzire – ventilație – aer condiționat), va deschide o fabrică și în România, în parcul industrial PWP Bucharest North, din județul Prahova. Cu 31 de situri industriale și 43 de locații comerciale, grupul este deja prezent pe 5 continente, urmând să se extindă și la noi în țară.

În noul sit se vor investi 60 de milioane de euro, bani folosiți pentru a asigura cele mai bune condiții de muncă, cu utilaje și aparatură 100% noi.

Cu o suprafață totală de 145.000 m², din care 31.000 m² spațiu ocupat de clădiri, fabrica va începe producția de cilindri de apă caldă și plăci de boilere, pentru mai multe branduri din portofoliul Groupe Atlantic. Activitatea Companiei va începe în ultimul trimestru din 2024, iar până în 2026 echipa care va lucra la locație va ajunge la 370 angajați.

Arnaud CODRON, Director Industrial: “GROUPE ATLANTIC a decis să înființeze fabrica din România pentru a sprijini fabricile noastre existente și a servi clienților din Europa Centrală din acest segment de piață, stimulat de tranziția la pompe de căldură. Am ales această locație pentru că ne permite să combinăm proximitatea față de clienții noștri, competitivitatea și calificările noastre.”

În completarea acestuia, Tomasz JUDA, Manager Fabrică, adaugă: “Am început operațiunile la noua unitate din România pentru a dezvolta, produce și livra cilindri de apă caldă pentru uz casnic eco-eficienți, de înaltă calitate, la un preț accesibil.”

Primii angajați și-au început deja activitatea la fabrică, pregătind terenul pentru ca de la mijlocul anului 2024 să fie primite primele utilaje, urmând ca producția să înceapă la finalul aceluiași an.

Grupul de origine franceză este implicat în tranziția la un nivel scăzut de carbon al construcțiilor (sectorul construcțiilor reprezintă 1/3 din totalul emisiilor de gaze cu efect de seră) prin dezvoltarea eficienței energetice a soluțiilor și sistemelor sale, prin promovarea eficienței în utilizarea acestora și prin îmbunătățirea proceselor sale industriale și logistice.

Cu peste 13.000 de angajați și o cifră de afaceri netă de 3.2 miliarde de euro global, GROUPE ATLANTIC îmbunătățește confortul termic pentru a răspunde mai bine nevoilor esențiale de bunăstare, sănătate și igienă a milioanelor de clienți din sectorul rezidențial și terțiar, prin soluții și sisteme pentru încălzirea și răcirea apei și a aerului.

 

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (financialintelligence.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!