FacebookTwitterLinkedIn

Complexul hotelier de patru stele din Suceava a anunțat pentru primele nouă luni din 2023 o majorare a cifrei de afaceri de 17,5%, precum și a profitului de exploatare cu 32%.

Potrivit reprezentanților companiei, rezultatele au fost susținute de creșterea numărului de camere vândute (+7%) și de oaspeții cazați (+8%). O contribuție substanțială a avut însă și departamentul de evenimente și evenimente corporate, care a înregistrat un plus substanțial de 50% a numărului de participanți.

„În primele nouă luni din 2023, numărul total de oaspeți – în hotel, restaurant, Spa și la evenimente – a depășit 93.000 de persoane. Per total, în cei cinci ani de activitate, Mandachi Hotel&Spa a atras peste 640.000 de turiști din 100 de țări. Pe primele locuri în clasamentul țărilor de proveniență sunt Ucraina, Italia, Germania, Marea Britanie și Statele Unite ale Americii. La nivel național, pe primul loc se situează Bucureștiul, urmat de județele Suceava, Iași, Bacău și Neamț”, a declarat Neculai Ciulu, director general Mandachi Hotel&Spa, pentru New York Times.

În ceea ce privește noua strategie de management, Neculai Ciulu a explicat că în perioada următoare complexul hotelier își va diversifica și oferta pe zona de entertainment. Astfel, din această lună, clienții Mandachi Hotel&Spa vor putea asista la o serie de concerte live, cu unii dintre cei mai cunoscuți artiști autohtoni. Pe lista invitaților se află nume de marcă, precum: Ștefan Bănică Jr., Horia Brenciu, Connect-R, Zdob și Zdub, Raluka Balkanik, Irina Rimes, Elena Gheorghe, Nicolae Furdui Iancu și Veta Biriș, etc.

Mandachi Hotel&Spa a fost inaugurat în 2018, în urma unei investiții de aproximativ opt milioane de euro. Complexul hotelier are o capacitate de cazare de 90 de camere, pentru care a obținut clasificarea de patru stele și șase apartamente de lux, certificate cu cinci stele.