27.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024

Retail – Angela Cijevschi, Ceo, XPLANE Market Research Agency, speaker al conferinței „Retail & FMCG Market în Republica Moldova” – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

XPLANE studiază comportamentul consumătorilor FMCG în mod de peste 10 ani și Angela Cijevschi, Ceo, XPLANE Market Research Agency, va oferi audienței cele mai noi date cantitative și calitative despre consumatorii moldoveni.

În data de 29 februarie 2024, publicația Modern Buyer organizează la Chișinău conferința anuală „Retail & FMCG Market în Republica Moldova”, eveniment ce va avea loc la Digital Park, între orele 09:00 și 17:00.

Reprezentanții rețelelor de comerț modern ne vor arăta, de asemenea, ce înseamnă pentru ei un produs local de calitate, competitiv pe piața internă și pe piața europeană și care sunt strategiile lor pentru susţinerea producătorilor moldoveni.

Cine sunt consumatorii din Retailul Modern din Republica Moldova, ce categorii de bunuri consumă, ce preferințe au, care sunt obiceiurile de consum și de cumpărare, ce magazine preferă, ce media consumă, cât de digitalizați sunt, cât de satisfăcuți sunt, cât de loiali, ce percepție au despre branduri și ce așteptări au de la un produs local.

XPLANE studiază comportamentul consumătorilor FMCG în mod de peste 10 ani și Angela Cijevschi, Ceo, XPLANE Market Research Agency, va oferi audienței cele mai noi date cantitative și calitative despre consumatorii moldoveni.

În data de 29 februarie 2024, publicația Modern Buyer organizează la Chișinău conferința anuală „Retail & FMCG Market în Republica Moldova”, eveniment ce va avea loc la Digital Park, între orele 09:00 și 17:00.

„Retail & FMCG Market în Republica Moldova” este un eveniment de o zi, format din mai multe componente: conferință, expoziție de produse FMCG și sesiuni de business networking.

– Evoluția consumului de produse FMCG în Republica Moldova: analize de piaţă sectoriale, climat de consum, dinamica pieței de retail modern.
– Creșterea sustenabilă a industriei de retail și FMCG în Moldova, în vederea pregătirii aderării la UE.
– Produs local: Creșterea competitivității producătorilor locali; Proiecte strategice la nivel național elaborate de instituțiile statului și/sau organisme internaționale pentru creșterea competitivității producătorilor locali pe piața internă. Reprezentanții rețelelor de comerț modern ne vor arăta, de asemenea, ce înseamnă pentru ei un produs local de calitate, competitiv pe piața internă și pe piața europeană și care sunt strategiile lor pentru susţinerea producătorilor moldoveni.
– Trade Marketing Innovation – soluții inovatoare și eficiente pentru creșterea vânzărilor și a vizibilității brandurilor în magazine.

Așteptăm alături de noi peste 200 de participanți, factori de decizie din companiile FMCG, din industria de retail modern, dar și reprezentanți ai autorităților de stat din Republica Moldova. La eveniment sunt invitați, așadar:
– Reprezentanți ai ministerelor de resort;
– Producători/Furnizori de bunuri de larg consum din Republica Moldova și România;
– Rețele de retail modern din Republica Moldova, lanțuri de benzinării, dar și magazine specializate;
– Distribuitori în retail și HoReCa;
– Furnizori de soluții și servicii (ambalatori, companii de logistică, transport, companii de marketing și trade marketing ș.a.);
– Agenții de cercetare de pe piață;

Un spațiu de expoziție va fi pus la dispoziția producătorilor/furnizorilor care doresc să își prezinte produsele, soluțiile sau serviciile destinate sectorului. Expozanții pot organiza aici întâlniri, degustări, prezentări de produs.

Evenimentul este un excelent prilej de networking între factorii de decizie din Retail și FMCG. Atât în zona de expo, cât și în pauzele din timpul conferinței vor avea loc sesiuni de business networking între rețelele de retail prezente la eveniment și furnizorii/producătorii de soluții diverse.

Am dat startul înscrierilor la eveniment. Informații privind condițiile de participare puteți solicita, începând de acum, prin e-mail sau telefon la:
– Maria Hurduc, Managing Partner – maria.hurduc@modernbuyer.ro, +40729.880.041
– Andrada Bercaru, Reprezentant Comercial – andrada.bercaru@modernbuyer.ro +40734.707.986

Ediția anterioară a avut loc în data de 14 martie 2023, la Courtyard by Marriott Chișinău. Concluzii şi mesaje-cheie ale speakerilor puteți regăsi AICI

De asemenea, o galerie foto a evenimentului puteți vizualiza în pagina de Facebook a Modern Buyer

Vă aşteptăm alături de noi la Chișinău!

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!