34.7 C
București
sâmbătă, iulie 20, 2024

Retail – Antreprenoriatul românesc pe scena Teatrului Național București la Conferința Națională Antreprenori Români care nu se mulțumesc cu puţin – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Peste 700 de antreprenori români vor participa luni, 8 iulie, la a II -a ediție a Conferinței ARNMCP – Antreprenori Români care Nu se Mulțumesc cu Puțin, organizată de Romanian Business Club în Sala Mare a Teatrului Națonal București.

Sesiunile de prezentari vor fi intrerupte de discursurile unor speakeri renumiți, din diverse domenii: Damian Drăghici – Compozitor, producător de muzică, artist și podcast guru, Liliana Cristea – psiholog de business, Valentin Luca – Campion Mondial la Flair Bartending, și Ștefan Toderiță – Director de Dezvoltare și Strategie la Edenred.

”Anul acesta, Romanian Business Club împlinește 6 ani de la înființare și reprezintă câteva sute de companii și pe fondatorii acestora.

Peste 700 de antreprenori români vor participa luni, 8 iulie, la a II -a ediție a Conferinței ARNMCP – Antreprenori Români care Nu se Mulțumesc cu Puțin, organizată de Romanian Business Club în Sala Mare a Teatrului Națonal București. Evenimentul va fi moderat de Ovidiu Oltean, un expert în arta prezentărilor și triplu deținător al titlului de Campion European la Public Speaking.

Într-un eveniment spectaculos de networking și inovație, cincizeci dintre cei mai curajoși antreprenori români vor avea ocazia unică de a-și prezenta afacerile în fața unei audiențe atent selecționate. Fiecare va beneficia de un minut prețios pentru a captiva și impresiona, într-o cursă contra cronometru pentru a atrage atenția potențialilor parteneri. Atmosfera va fi electrică, cu promisiunea unor idei revoluționare și povestiri inspiraționale despre drumul către succes în lumea afacerilor din România. Sesiunile de prezentari vor fi intrerupte de discursurile unor speakeri renumiți, din diverse domenii: Damian Drăghici – Compozitor, producător de muzică, artist și podcast guru, Liliana Cristea – psiholog de business, Valentin Luca – Campion Mondial la Flair Bartending, și Ștefan Toderiță – Director de Dezvoltare și Strategie la Edenred.

Anul acesta, Romanian Business Club împlinește 6 ani de la înființare și reprezintă câteva sute de companii și pe fondatorii acestora. Conferința noastră anuală, ARNMCP – Antreprenori Români care Nu se Mulțumesc Cu Puțin, a ajuns la a treia ediție națională și consider că este o încununare a tuturor valorilor comunității pe care le regăsim și în mantra noastră: “We Grow Together”. Faptul că ne întâlnim pe scena Teatrului Național din București în fața unei audiențe de o mie de persoane demonstrează cu adevărat puterea unei comunități. Este un reminder că niciun antreprenor nu reușește de unul singur, iar rețeaua de susținere din jurul lui este de neprețuit., a declarat Vlad Mihălăchioiu, fondator Romanian Business Club.

Evenimentul oferă antreprenorilor români atât oportunitatea de a socializa cu persoane care se confruntă cu aceleași provocări, cât și șansa de a-și evidenția afacerea într-o sală plină, prezentând unicitatea și succesul lor în lumea antreprenoriatului. Acest eveniment unic permite fiecărui antreprenor să-și crească afacerea și să o ducă la următorul nivel, transformând astfel o seară la teatru într-un moment decisiv pentru viitorul lor profesional.

Participanții la eveniment vor avea ocazia să o asculte pe Liliana Cristea – Psiholog de business și fondatoare Institutului de Psihologie Financiară, care va oferi o prezentare live în cadrul căreia va arăta cum putem valorifica psihologa financiară în vederea dezvoltării profesionale cu scopul de a ne atinge obiectivele financiare având o mentalitate corectă despre bani.

Programul conferinței include, de asemenea, mai multe sesiuni de networking în cadrul cărora participanții au șansa de a cunoaște antreprenori din domenii diverse și de a stabili conexiuni importante pentru viitor.

Mai multe informații: Vlad Mihălăchioiu  +40 749 472 687

Despre club: Romanian Business Club a fost fondat în 2018 de către Vlad Mihălăchioiu, a cărui viziune a constat în puterea networkingului pentru antreprenori, mai ales pentru cei ce se află la început de drum sau ezită în a-și începe propria călătorie în afaceri. Comunitatea Romanian Business Club a ajuns la aproape 500 de membri. Evenimentele clubului au loc săptămânal în București și au o temă de interes pentru antreprenori, cu invitați din club și din afara acestuia, specialiști în domenii precum: financiar, legal, marketing, dezvoltare, și altele. În plus, membrii comunității au acces la grupuri private de comunicare de diferite domenii unde beneficiază de sprijinul în timp real al celorlalți membri. În club se nasc colaborări, se obțin recomandări, se găsesc furnizori, se generează business și antreprenorii se susțin reciproc cu sfaturi despre situații similare de business și viață. Instagram: https://www.instagram.com/romanianbusinessclub/ Facebook: https://www.facebook.com/Romanianbusinessclub Web: https://buy.robc.ro/

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!