14.5 C
București
vineri, aprilie 19, 2024

Retail – Auchan reduce prețurile la alimentele de bază și acordă reduceri la alte peste 100 de produse – Sinteza

4 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Conform OUG 67/2023, produsele agricole și alimentare care fac subiectul acestui proiect sunt, după cum urmează:-Pâine albă simplă cu gramaj cuprins între 300-500 grame, fără specialități-Lapte de vacă de consum 1L, grăsime 1,5% cu excepția UHT-Brânză telemea de vacă vrac-Iaurt simplu din lapte de vacă, 3.5% grăsime, cu gramaj maxim 200 grame-Făină albă de grâu ”000” 1 Kg-Mălai 1 kg-Ouă de găină calibrul M 10 buc.-Ulei de floarea-soarelui 1L-Carne proaspătă pui (Carne pui, în aplicarea prezentei ordonanțe de urgență, înseamnă: pui întreg, tacâmuri de pui, pulpe pui întregi cu os și aripi pui, varianta standard)-Carne proaspătă porc (Carne porc, în aplicarea prezentei ordonanțe de urgență, înseamnă: carne porc lucru, pulpă porc cu os și fără os, spată de porc)-Legume proaspete vrac (Legume proaspete vrac, în aplicarea prezentei ordonanțe de urgență, înseamnă: roșii, ceapă, castraveți, fasole uscată, morcovi, ardei gras Bianca și ardei kapia.)-Fructe proaspete vrac (Fructe proaspete vrac, în aplicarea prezentei ordonanțe de urgență, înseamnă mere roșii și mere golden, prune, pepene roșu, struguri de masă)-Cartofi proaspeți albi vrac-Zahăr alb tos 1 Kg.

Auchan implementează O.U.G. privind limitarea prețurilor la alimentele de bază şi adaugă reduceri suplimentare, în mod voluntar, la alte peste 100 de produse. Toate produsele cu preț redus care fac obiectul OUG vor putea fi ușor de identificat la raft, fiind marcate cu o etichetă specială.

„Protejarea puterii de cumpărare a românilor prin oferirea de prețuri mici și soluții de economisire concrete, a fost și rămâne o prioritate pentru noi. În cadrul acțiunii derulate de Guvern, nu doar implementăm cerințele legale conform OUG, ci facem și un efort important pentru a oferi reduceri suplimentare în beneficiul clienților noștri”, a declarat Tiberiu Dănețiu, Director Marketing Auchan România.

Oficialii companiei precizează că prețul aplicat înainte de OUG se referă la prețul uzual al produsului (în afara acțiunilor promoționale sau a unor acțiuni speciale) practicat anterior aplicării actului normativ, iar prețul după OUG se referă la prețul de revânzare după aplicarea ordonanței și care integrează și reducerea suplimentară oferită de Auchan ca parte a angajamentului său de susținere a acțiunilor Guvernului cu privire la unele produse de bază.

Conform OUG 67/2023, produsele agricole și alimentare care fac subiectul acestui proiect sunt, după cum urmează:
-Pâine albă simplă cu gramaj cuprins între 300-500 grame, fără specialități
-Lapte de vacă de consum 1L, grăsime 1,5% cu excepția UHT
-Brânză telemea de vacă vrac
-Iaurt simplu din lapte de vacă, 3.5% grăsime, cu gramaj maxim 200 grame
-Făină albă de grâu ”000” 1 Kg
-Mălai 1 kg
-Ouă de găină calibrul M 10 buc.
-Ulei de floarea-soarelui 1L
-Carne proaspătă pui (Carne pui, în aplicarea prezentei ordonanțe de urgență, înseamnă: pui întreg, tacâmuri de pui, pulpe pui întregi cu os și aripi pui, varianta standard)
-Carne proaspătă porc (Carne porc, în aplicarea prezentei ordonanțe de urgență, înseamnă: carne porc lucru, pulpă porc cu os și fără os, spată de porc)
-Legume proaspete vrac (Legume proaspete vrac, în aplicarea prezentei ordonanțe de urgență, înseamnă: roșii, ceapă, castraveți, fasole uscată, morcovi, ardei gras Bianca și ardei kapia.)
-Fructe proaspete vrac (Fructe proaspete vrac, în aplicarea prezentei ordonanțe de urgență, înseamnă mere roșii și mere golden, prune, pepene roșu, struguri de masă)
-Cartofi proaspeți albi vrac
-Zahăr alb tos 1 Kg.

Auchan România are în portofoliu peste 400 de magazine, cuprinzând 33 de hipermarketuri, 6 supermarketuri și 370 de magazine de ultra-proximitate MyAuchan, din care peste 360 în stațiile Petrom, cât și magazinul online auchan.ro.

Cu o cifră de afaceri cu taxe în 2022 de peste 1,2 miliarde de Euro, Auchan propune locuitorilor din orașele în care sunt prezente magazinele sale un comerţ modern, de calitate, cu cele mai largi game de produse şi un concept de discount responsabil, cu toate preţurile mici, în fiecare zi.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!