11.1 C
București
miercuri, martie 22, 2023

Retail – Domeniile Davidescu câştigă Grand Gold şi Best of Show Moldova roşu la prestigioasa competiţie Mundus Vini – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Crama Domeniile Davidescu, din Republica Moldova, a obţinut recent cele mai înalte distincţii la prestigioasa competiţie Mundus Vini 2023 Spring Tasting din Germania.

Un juriu format din peste 200 de experţi internaţionali a acordat premiile Grand Gold şi Best of Show Moldova roşu vinului Rară Neagră & Syrah & Fetească Neagră 2018 din gama GENERAȚII, din portofoliul cramei Domeniile Davidescu.

La competiţia din 2023 care a avut loc în Germania au fost înscrise peste 7.000 de mostre din întreaga lume, din cele mai importante regiuni viticole, Mundus Vini fiind unul dintre cele mai mari şi importante concursuri de vin de nivel mondial...

Crama Domeniile Davidescu, din Republica Moldova, a obţinut recent cele mai înalte distincţii la prestigioasa competiţie Mundus Vini 2023 Spring Tasting din Germania.

Un juriu format din peste 200 de experţi internaţionali a acordat premiile Grand Gold şi Best of Show Moldova roşu vinului Rară Neagră & Syrah & Fetească Neagră 2018 din gama GENERAȚII, din portofoliul cramei Domeniile Davidescu. Grand Gold şi Best of Show reprezintă, aşadar, două distincţii de top acordate vinurilor participante în competiţie

La competiţia din 2023 care a avut loc în Germania au fost înscrise peste 7.000 de mostre din întreaga lume, din cele mai importante regiuni viticole, Mundus Vini fiind unul dintre cele mai mari şi importante concursuri de vin de nivel mondial.

Domeniile Davidescu este o afacere de familie din Republica Moldova, ai cărei membri s-au dedicat generații la rând pasiunii pentru vinificație. Aceasta este o cramă vitivinicolă concepută în cele mai bune tradiții ale vremii, în care se îmbină cutumele naționale de prelucrare a strugurilor și modernismul tehnologiilor de vinificație.

Prezentă pe piaţa din România încă din 2019, Crama Domeniile Davidescu oferă consumatorilor români 5 game de vinuri: Domeniile Davidescu, Sorginte, Select și Generații, iar în curand se vor lansa şi cu vinuri spumante din gama Momente.

Compania este prezentă pe rafturile celor mai importanţi IKA care operează pe piaţa internă, iar strategia companiei vizează o prezenţă cel puţin la fel de bună şi în segmentul HoReCa din România.

Felicităm aşadar performanţa obţinută de Domeniile Davidescu la Mundus Vini 2023!

Mai multe informaţii despre companie şi strategia sa pe piaţa locală puteţi regăsi într-un interviu acordat în 2021 de Andrian Davidescu.

(Advertorial)

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!