27.6 C
București
luni, aprilie 15, 2024

Retail – Farmec și-a extins rețeaua magazinelor cu două noi unități, în Iași și Sighișoara – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Suntem bucuroși să fim de luna aceasta în Iași și începând de luna trecută în Sighișoara, două orașe cu potențial turistic crescut”, a declarat Andra Șumandea, Specialist Marketing Farmec.

În luna iulie 2023, rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde 10 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Sighișoara, Iași şi 18 magazine Gerovital, care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș.

La cele 28 magazine de brand se adaugă alte două magazine de franciză – magazinul Farmec din Baia Mare și magazinul Gerovital din Pitești.

Producătorul clujean Farmec a deschis două noi magazine de brand Farmec, în zonele centrale din Sighișoara și Iași. Magazinul din Sighișoara, primul magazin al brandului din acest oraș, este situat în centrul istoric, pe Strada Hermann Oberth nr. 14, la urcarea spre vechea cetate a orașului, iar magazinul din Iași se află pe strada 14 Decembrie 1989, vis-a-vis de Casa Modei și în apropierea principalelor obiective turistice din oraș.

Cele două magazine Farmec respectă conceptul magazinelor de brand, iar consumatorii vor găsi în cadrul acestora toate produsele din portofoliul companiei, de la produse de îngrijire personală, din cunoscutele gama Gerovital, Aslavital sau Farmec, până la gamele de curățenie și întreținere a locuinței Nufăr și Triumf.

„Suntem întotdeauna deschiși la nevoile consumatorilor și încercăm permanent să găsim cele mai potrivite locații pentru deschiderea de magazine proprii Farmec și Gerovital în zone accesibile acestora, pentru a le facilita accesul la produse pe care le îndrăgesc. Suntem bucuroși să fim de luna aceasta în Iași și începând de luna trecută în Sighișoara, două orașe cu potențial turistic crescut”, a declarat Andra Șumandea, Specialist Marketing Farmec.

Printre serviciile de care consumatorii se pot bucura în cadrul magazinelor Farmec din Iași și Sighișoara se numără dermoanaliza tenului (serviciu oferit gratuit), carduri de fidelitate, colectare selectivă a ambalajelor goale ale produselor din portofoliul companiei utilizate, împachetare cadou, testare de produse, consiliere pe durata cumpărăturilor, mini mostre cadou la fiecare achiziție etc.
Unitățile fac parte din strategia de extindere a companiei, ca urmare a creșterii susținute a cererii și a interesului sporit al consumatorilor din toată țara față de produsele din portofoliu.

În luna iulie 2023, rețeaua de magazine de brand deținute de Farmec cuprinde 10 magazine Farmec, localizate în Cluj-Napoca, Arad, Brașov, Sibiu, Târgu Mureș, Timișoara, Sighișoara, Iași şi 18 magazine Gerovital, care se găsesc în București, Brașov, Constanța, Cluj-Napoca, Timișoara, Craiova, Ploiești, Galați, Oradea, Sibiu, Târgu Mureș. La cele 28 magazine de brand se adaugă alte două magazine de franciză – magazinul Farmec din Baia Mare și magazinul Gerovital din Pitești.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!