24 C
București
miercuri, iulie 24, 2024

Retail – Freshful by eMAG: Peste 30.000 de litri de bere rece livrați în primele două săptămâni ale EURO 2024 – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Cea mai mare comandă înregistrată pe Freshful by eMAG în primele două săptămâni ale Euro 2024 a fost de 2.400 de lei, iar cele mai complexe au conținut peste 100 de produse, semn că oamenii s-au pregătit cu o gamă variată de gustări pentru meciuri. „Competițiile sportive sunt un pretext foarte bun pentru a ne

Cea mai mare comandă înregistrată pe Freshful by eMAG în primele două săptămâni ale Euro 2024 a fost de 2.400 de lei, iar cele mai complexe au conținut peste 100 de produse, semn că oamenii s-au pregătit cu o gamă variată de gustări pentru meciuri.

„Competițiile sportive sunt un pretext foarte bun pentru a ne petrece timpul alături de prieteni, iar mulți oameni se reunesc acasă. Chiar și în structura coșului de cumpărături s-au văzut momentele festive, iar oamenii au mizat pe Freshful pentru a se asigura că au acasă gustările și băuturile preferate. Berea a fost la mare căutare, generând 77% din comenzile de băuturi alcoolice de pe Freshful în primele două săptămâni ale campionatului și, datorită livrării în condiții controlate de temperatură, a ajuns la consumatori direct rece,” a declarat Arnaud Dussaix, Consultant Strategy & Commercial Freshful by eMAG.

Freshful a creat o secțiune dedicată competițiilor din fotbal în care microbiștii pot găsi tot ce au nevoie pentru a intra în spiritul meciurilor. Clienții au apreciat prețurile foarte bune și gama variată de produse, astfel că s-au pregătit pentru meciurile în care a jucat echipa României și au comandat aproximativ 600 de steaguri, tricouri galbene și șepci.

În plus, oferta a fost adaptată și în funcție de echipele cu care a concurat naționala României, iar înainte de meciul cu Belgia, oferta a cuprins atât ciocolată belgiană, cât și wafe sau bere belgiană, alături de produsele românești.

În primele două săptămâni de la debutul campionatului, Freshful a livrat direct la ușile suporterilor peste 30.000 de litri de bere rece, în creștere cu 25% față de perioada de dinaintea campionatului. Cel mai căutat sortiment de bere a fost berea blondă, care a reprezentat 90% din cantitatea totală de bere comandată. Cei mai mulți clienți preferă ambalajul de sticlă, ales pentru 66% din totalul volumului de bere comandat, urmat de doze cu 29%.

Categoria de snackuri a înregistrat, de asemenea, o creștere a comenzilor de peste 30% față de perioada de dinaintea campionatului. Alături de bere, cele mai comandate snackuri de ronțăit au fost chipsurile de cartofi și semințele albe.

Kitul suporterului a inclus, pe lângă bere și snackuri, și înghețată. Astfel, comenzile de înghețată aproape le-au egalat pe cele de bere din punct de vedere al cantității și al bugetului alocat.

Cele mai comandate sortimente sunt vafele, urmate de înghețata pe băț pe bază de apă și înghețată la cornet. Valoric însă, clienții aleg varianta pe care o pot împărți cu cei dragi și comandă multipack-urile de cornete și pe băț.

Livrate cu ajutorul mașinilor frigorifice Freshful, dotate cu trei compartimente speciale cu diferite zone de temperatură, produsele congelate, înghețata, gheața și băuturile răcoritoare ajung la destinație în cea mai bună stare, reci și gata de consum.

Cea mai accesată și cumpărată rețetă din secțiunea Freshful „Gustări de savurat la Campionat” a fost cea de „Burger de pui crispy”. Pentru cei care au preferat mâncarea gata preparată, Freshful a oferit o gamă variată de produse congelate. Astfel, peste 1.000 de bucăți de pizza congelată au fost comandate de la începutul campionatului.

Companie românească fondată în 2021, Freshful by eMAG oferă clienților săi o gamă variată de peste 18.000 de produse alimentare și băuturi de larg consum, de la partenerii și producătorii locali.

Freshful oferă un serviciu de livrare, în aceeași zi sau programată, a unui coș complet de cumpărături săptămânale, de la fructe, legume, carne, pește, pâine proaspătă, lactate și mezeluri, la produse congelate, băuturi și articole de uz casnic. Clienții Freshful pot găsi într-un singur loc o diversitate de produse locale, internaționale, ECO și BIO, pentru o alimentație echilibrată și un stil de viață sănătos. Freshful livrează din depozitul propriu cu temperatură controlată, folosind mașini frigorifice, până la ușa clientului, 7 zile din 7.

În primii 2 ani de activitate, Freshful by eMAG a livrat peste 1,1 milioane de comenzi cu ajutorul a 400 de livratori. 3 din 4 clienți Freshful by eMAG sunt abonați ai serviciului Genius, beneficiind de livrări gratuite în funcție de valoarea comenzii și de reduceri exclusive.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!