17.2 C
București
luni, mai 29, 2023

Retail – Harta Retailului Modern în Republica Moldova şi Top 10 comercianţi – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Am inclus în această ediţie a Hărţii Retailului Modern în Republica Moldova un număr de 26 de branduri de retail care operează, împreună, aproape 700 de magazine pe tot teritoriul Republicii Moldova.

Pentru achiziţionarea lor, vă rugăm să ne transmiteţi un email la maria.hurduc@modernbuyer.ro sau aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro. Ambele instrumente au fost prezentate şi la evenimentul anual cu tema Retail Modern în Republica Moldova: Expansiune, Diferenţiere şi Climat de Consum ce a avut loc pe data de 14 martie 2023 la Chişinău...

Prezenta de peste 10 ani pe piata romaneasca, publicatia online Modern Buyer se adreseaza profesionistilor in achizitii si vanzari din industriile retail, FMCG, horeca, do-it-yourself, electro-IT, e-commerce.
Lansare: martie 2023

Modern Buyer a lansat la jumătatea lunii martie 2023 două instrumente de lucru dedicate companiilor FMCG interesate de expansiune pe piaţa de retail din Republica Moldova:

  • Harta Retailului Modern în Republica Moldova, ediţia a IV-a
  • Top 10 comercianţi după cfira de afaceri şi numărul de magazine.
  1. Harta Retailului Modern în Republica Moldova este disponibilă atât în format print (dimensiunea 50 x 70 cm) căt şi în format pdf, şi oferă informaţii precum:
  • retailerii ce operează în aceasă piaţă;
  • brandurile şi numărul de magazine din portofoliul fiecărui comerciant;
  • amplasarea geografică, pe raione, a magazinelor deţinute de aceştia;
  • universul de magazine din Chişinău.

Am inclus în această ediţie a Hărţii Retailului Modern în Republica Moldova un număr de 26 de branduri de retail care operează, împreună, aproape 700 de magazine pe tot teritoriul Republicii Moldova. Informaţiile au fost colectate direct de la comercianţi în intervalul ianuarie – februarie 2023.

  1. Top 10 comercianţi este disponibil exclusiv în format pdf. Regăsiţi aici topul celor mai mari comercianţi după cifra de afaceri şi după numărul de magazine operate în Republica Moldova.

Comanda cele două instrumente ce vizează piaţa de retail din Republica Moldova!

Costul total al celor două instrumente mai sus prezentate este de 60 de euro + TVA. Pentru achiziţionarea lor, vă rugăm să ne transmiteţi un email la maria.hurduc@modernbuyer.ro sau aurelia.grigorescu@modernbuyer.ro. Ambele instrumente au fost prezentate şi la evenimentul anual cu tema Retail Modern în Republica Moldova: Expansiune, Diferenţiere şi Climat de Consum ce a avut loc pe data de 14 martie 2023 la Chişinău.
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la telefon 0729 880 041, 0767.11.88.33 sau 031.425.38.92


Articolul precedentRâureni lansează două produse în gama de mâncăruri gătite – Zacusca de vinete și Zacusca de vinete cu hribi

Este Business Unit Manager al Modern Buyer inca de la lansarea brandului, in 2008. Are o experienta de peste 16 ani in presa scrisa, iar in ultimii 11 ani s-a specializat pe domeniile Retail, FCMG si Horeca. Este absolvent al Universitatea de Stiinte Agronomice si Medicina Veterinara, specializarea Tehnologia Prelucrarii Produselor Alimentare.


Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!