9.5 C
București
duminică, aprilie 21, 2024

Retail – Kaufland inaugurează un nou magazin în Constanța – Sinteza

2 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: Profilare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Sumarizare automata

Magazinul va fi deschis pentru public începând de joi, 22 februarie 2024, și va avea un program de funcționare zilnic, cuprins între orele 07:30-22:00 de luni până sâmbătă, respectiv 08:00-20:00 duminica.

Printre produsele incluse în ofertă se regăsesc: spată de porc – 15,99 lei/kg, preț redus de la 23,99 lei, ulei de floarea soarelui – 3,99 lei, preț redus de la 5,99 lei, precum și mașină de găurit Parkside – 129 lei, preț redus de la 259,99 lei.

Noul hipermarket Kaufland din Constanța oferă o varietate de produse pentru toate gusturile și dispune de un raion de legume și fructe, vitrină cu servire asistată cu o lungime de 20 metri, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

Kaufland România își extinde prezența la nivel național și deschide al cincilea magazin din orașul Constanța. Prin această investiție, compania ajunge la o rețea națională de 175 de hipermarketuri și creează 60 de noi locuri de muncă.

Noul magazin Kaufland se află pe strada Ion Roată nr. 3 și are o suprafață totală de 4.600 mp, dintre care 2.700 mp sunt destinați spațiului interior de vânzare.

Magazinul va fi deschis pentru public începând de joi, 22 februarie 2024, și va avea un program de funcționare zilnic, cuprins între orele 07:30-22:00 de luni până sâmbătă, respectiv 08:00-20:00 duminica.

Cu ocazia inaugurării, clienții noului magazin Kaufland din Constanța sunt așteptați cu promoții speciale la alimente și articole din gamele de electrocasnice și unelte pentru casă, în limita stocului disponibil. Printre produsele incluse în ofertă se regăsesc: spată de porc – 15,99 lei/kg, preț redus de la 23,99 lei, ulei de floarea soarelui – 3,99 lei, preț redus de la 5,99 lei, precum și mașină de găurit Parkside – 129 lei, preț redus de la 259,99 lei.

Noul hipermarket Kaufland din Constanța oferă o varietate de produse pentru toate gusturile și dispune de un raion de legume și fructe, vitrină cu servire asistată cu o lungime de 20 metri, brutărie, raion de produse congelate, alimente de bază, dulciuri, băuturi, produse nealimentare și drogherie.

La punctul Grill, clienții sunt așteptați cu un meniu de mâncăruri gustoase, gata preparate – pui rotisat, meniu steak din ceafă de porc, nuggets, crispy, cabanos, cartofi prăjiți și multe alte preparate, pentru toate gusturile.

Pentru plata rapidă a cumpărăturilor, Kaufland pune la dispoziția clienților 14 case de marcat, dintre care 8 express, de tip self check-out. În noul magazin din Constanța va fi disponibil și serviciul K-Scan, care oferă clienților mai multă rapiditate prin scanarea produselor înainte de a ajunge la casa de marcat, unde vor finaliza plata.

Galeria comercială oferă clienților accesul la o varietate de magazine și servicii: farmacia Dr. Max, casa de schimb valutar Corsa Exchange, magazin dedicat tutun, loto și ziare Inmedio, farmacia veterinară Veterra, centrul de accesorii GSM și duplicat chei Ruschidac, precum și cofetăria Delicios.

Noua locație dispune de 212 locuri de parcare, dintre care opt pentru persoanele cu dizabilități, șase pentru părinți și o stație cu trei locuri de parcare pentru încărcarea mașinilor electrice. De asemenea, clienții au la dispoziție două rastele pentru biciclete.

În linie cu angajamentul companiei față de protejarea mediului, noul magazin Kaufland din Constanța integrează și sisteme de colectare separată, precum:
• În interiorul magazinului, clienții vor găsi un automat de reciclare, de tip self-service, unde pot recicla ambalaje în schimbul voucherelor de extra-reducere. Pot aduce aici și ambalaje din PET, sticlă și metal (cu volum de până la 3 litri), garanția de 0,50 RON fiind restituită doar pentru ambalajele cu simbolul „Ambalaj cu garanție” tipărit pe etichetă.

• În zona de la intrare, în spațiul special amenajat sub forma unei broscuțe țestoase, clienții pot depune pentru reciclare ambalaje ale produselor de îngrijire personală sau de curățenie și vor fi recompensați pe loc cu vouchere de 35% reducere la cumpărarea altor produse noi, din oferta lunară. Voucherele se ridică de la Biroul de Informații din magazin.

Kaufland se numără printre cele mai mari companii de retail din Europa, cu 1.500 de magazine în 8 țări, 148.000 de angajați și o rețea de 175 de magazine în România.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!