23.9 C
București
marți, iulie 23, 2024

Retail – Marcin Nowakowski este keynote speaker al evenimentului Retail & HoReCa Distribution 2024 – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Marcin Nowakowski este keynote speaker al evenimentului Retail & HoReCa Distribution, care va avea loc la Brașov, România, în data de 26 septembrie. Pornind de la cele opt tendințe manifestate în 2024 în sectorul de grocery din perspectiva McKinsey, în prezentarea sa, Marcin va împărtăși audienței câteva insighturi valoroase legate de posibilele transformări viitoare, potențiale

Marcin Nowakowski este keynote speaker al evenimentului Retail & HoReCa Distribution, care va avea loc la Brașov, România, în data de 26 septembrie. Pornind de la cele opt tendințe manifestate în 2024 în sectorul de grocery din perspectiva McKinsey, în prezentarea sa, Marcin va împărtăși audienței câteva insighturi valoroase legate de posibilele transformări viitoare, potențiale riscuri, dar și strategiile pentru a rămâne competitivi în fața lanțurilor de retail internaționale.

O prezentare orientată spre soluții, cu exemple de reziliență din alte piețe, care sperăm că va oferi audienței încrederea că afacerile locale pot prospera și rămâne robuste.

Partener asociat al McKinsey Polonia, specialist cu experiență în retailul FMCG, inclusiv în comerțul electronic și producție, Marcin este liderul departamentului de Retail și Bunuri de Consum al McKinsey din Europa Centrală.

Marcin oferă consultanță în privința creșterii businessului prin programe de transformare de marketing și vânzări de mare anvergură, elaborate pe analiza avansată a datelor de piață. El sprijină retailerii și producătorii de FMCG în creșterea businessurilor și asimilarea transformările digitale.

Cu fiecare ediție, Retail & Horeca Distribution a devenit un punct de referință ferm în calendarul profesional al antreprenorilor și managerilor din industria de distribuție și supply chain management, iar ediția din acest an nu face excepție.

Analiza sectorială unică ce înglobează cifre cheie de la cei mai mari 100 de distribuitori în retail și HoReCa va aduce informații valoroase și o radiografie a dinamicii acestui sector.

Antreprenori de top vor prezenta modelele de afaceri și modul în care ele influențează eficiența și competitivitatea lanțului de aprovizionare. Live Polls & Survey despre prioritățile anului 2025, zona expo hall cu degustări și prezentări de produse, cina de afaceri din seara de 26 septembrie sunt alte câteva ingrediente ale unei ediții aniversare, care-și propune să consolideze colaborarea între producători, distribuitori și alți actori din lanțul de aprovizionare.

Ediția aniversară cu numărul X a acestui eveniment va avea loc în data de 26 septembrie 2026 la Hotel Qosmo din Brașov.

Conferință – Dezbateri în plen 09.30 – 16.00;
Expo Hall – spațiu expozițional pus la dispoziția furnizorilor care doresc să își prezinte soluțiile și inovațiile dedicate comerțului tradițional, dar și operatorilor HoReCa.
Cină de afaceri – cadrul perfect pentru discuții relaxate și posibilitatea de a găsi noi arii de colaborare în business.

Informații despre înscrierile la cea de-a X-a ediție a Retail & Horeca Distribution, dar și despre modalitățile de promovare în cadrul evenimentului sau despre achiziționarea unui stand de prezentare, puteți obține de la colegii noștri: Andrada Bercaru – andrada.bercaru@modernbuyer.ro și Maria Hurduc (maria.hurduc@modernbuyer.ro) prin telefon la 0721.049.190 și 0729.880.041.

Galerie foto a ediției 2023 a Retail & Horeca Distribution

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!