1.4 C
București
miercuri, noiembrie 29, 2023

Retail – Nhood România – cifră de afaceri de 18,7 mil. lei în H1 2023 – Sinteza

1 min read (textul complet), articol clasificat de Robotul Minerva ca: In prelucrare

Creați-vă propriul

dashboard de știri

informația - cheie, 24/7

100+

FLUXURI

Free

Parcurgi informația mai rapid!

Acoperi top 100 surse externe!

Publicat de

Articole din aceeași sursa

- Advertisement -cresterea vanzarilor

Nhood România, care gestionează cele 20 de centre comerciale Auchan din România și este dezvoltatorul proiectului Cartier Coresi din Brașov, a înregistrat o cifră de afaceri de 18,7 milioane de lei în primul semestru al acestui an. În 2022, cifra de afaceri a Nhood România a fost de 38 de milioane de lei, în creștere

Nhood România, care gestionează cele 20 de centre comerciale Auchan din România și este dezvoltatorul proiectului Cartier Coresi din Brașov, a înregistrat o cifră de afaceri de 18,7 milioane de lei în primul semestru al acestui an.

În 2022, cifra de afaceri a Nhood România a fost de 38 de milioane de lei, în creștere cu 22% față de anul precedent.

Holdingul New Immo, organizația ce reunește activitățile imobiliare ale Asociației Familiale Mulliez (AFM), oferă servicii și consultanță în imobiliare, dezvoltă proiecte de regenerare urbană și administrează centre comerciale în 10 țări din Europa, inclusiv în România.

New Immo a înregistrat în primul semestrul din 2023 venituri brute de 304,5 milioane de euro, în creștere cu 7% față de aceeași perioadă din 2022, și EBITDA de 185 milioane de euro, în creștere ușoară față de aceeași perioadă de anul trecut, când grupul a înregistrat 183,8 milioane de euro pentru acest indicator financiar.

Primul semestru din 2023 a fost o perioadă dificilă pentru operatorii imobiliari și de retail, cu toate acestea, indicatorii New Immo Holding sunt încurajatori, cu un trafic în centrele comerciale în creștere cu aproape 5% față de prima parte a anului 2022.

Totodată, la nivelul primelor șase luni din 2023, veniturile din chirii în spațiile administrate de Grupul New Immo au înregistrat o rată de revenire pozitivă de 2,6%, iar rata de neocupare a scăzut ușor, pe o bază comparabilă, la 6,0% față de 6,3% la sfârșitul lui 2022. Astfel, chiriile au crescut cu 8% față de primul semestru al anului 2022.

De asemenea, activitatea de Specialty Leasing, care presupune închirierea spațiilor pe termen scurt, a înregistrat o creștere de 33% a contractelor de leasing față de primele șase luni din 2022, respectiv o creștere de 19% a veniturilor și a volumului de afaceri.

“Continuăm să implementăm strategia de dezvoltare cu funcțiuni mixte și să ne reafirmăm angajamentul pentru a crea spații mai bune prin proiectele noastre, care sunt orientate mai mult ca niciodată către eficiența energetică și reducerea impactului asupra mediului”, declară Antoine Grolin, președintele New Immo Holding.

În România, Nhood este mandatată de Ceetrus să gestioneze portofoliul a 20 de centre comerciale Auchan la nivel național, precum și să continue dezvoltarea celui mai amplu proiect de regenerare urbană din România – Cartier Coresi din Brașov.

New Immo Holding, parte din grupul ELO, este un holding care gestionează activitatea imobiliară prin intermediul a două entități – Ceetrus și Nhood.

Din Association Familiale Mulliez (AFM) fac parte peste 800 de membri ai familiei extinse Mulliez. Ei sunt cei care dețin azi, printre altele Auchan, Leroy Merlin, Decathlon, Orsay, Saint Maclou, Kiloutou, Kiabi, Boulanger etc.

Mai sus regasiți o reprezentare vizuală a conținutului articolului, o clasificare automată și un sumar al acestuia! Preluarea informațiilor urmăreste promovarea și facilitarea accesului la informație, cu respectarea drepturilor de proprietate intelectuală, conform cu termenii și condițiile sursei (modernbuyer.ro).

Accesați aici articolul integral !

Fluxuri de știri

Articole recomandate

- Advertisement -dezvoltare afacere

Ultimele articole

Alege-ți fluxurile de informații!

Gratis!

 + Promovează-ți compania și oferta sa!